kilo harbiden güzelmiş
saxoda güzel yürümüş :D
Printable View
kilo harbiden güzelmiş
saxoda güzel yürümüş :D
ben bu erdemi anladım istanbula gelicem diyip durdu ama benden korktu onun için gelmedi arabayıda turboluyo şimdi korkusundan ne diyim artık :):)
ŞAKA Bİ YANA
kardeşim ALLAH kaza bela vermesin hayırlısı ile biter inşallah YİNE EN İYİSİ olacağından eminim. baya uzak kalmışımHULK ta turbolanıyomuş şimdi okudum onada hayırlı olsun . BU arada kimse ile yürümeden ben şu arabayı geçerim şunu şöyle yaparımgibi konuşmalar hem insanları hemde ortamı geriyo gereksiz şeyler geçerim diyen buyursun yollar bomboş HULK U geçerim diyen varsa buyursun ben BURDAYIM!!! HERZAMAN!
serkan mikser gibi adamsın girdiğin heryeri karıştırıyorsun. evo 10 denemesinin üzerinde çok şeyler değişti. Aslan parçası boş durmuyoruz bizde :)
k20 izmir temsilcisi Erdem dir. İzmir bölgesinde denemek isteyen varsa izmirde erdemle ...
k20 istanbul temsilcisi benim. istanbulda denemek isteyen varsa benimle :D
Ankaraya da lazım bı tane :p
TR temsilcisi yüro zaten..
Bu arada minikslerin k20 side Marmara bölge distrübütörü olur sanırım . Bizimkini yetersiz bulanları ona havale ederiz :)
evet o video hoşgeldin sc videosuydu 5-6 psi da 97 oktan benzinle ,57 mm inlet egzosla 18 avansla...
erdem cim suan 9-10 psi basmadığımızı kim söyledi :)
18 avans full load da mı? kaç psi?
Hayırlısı olsun Erdem abi maşallah çok güzel yürümüş