|
|
#20 |
![]()
Otomobil: dci
|
busa'lar ağır ve aşırı güçlü oldukları için kontrol edebilmek ciddi profesyonellik istiyor...
standart hali bile korkutucuyken , hafif oynanmış adamı ne hale sokar artık... turbolusunu düşünmek bile istemiyorum ki meşhur turbo-busa videosunu hepimiz biliyoruz... hani şu kafa sürekli havada olan video ...
|
|
|
|
|
|
#21 | |
![]() |
saçmalamışlar bence biraz.. __________________________________ KÜÇÜKKEN; KIZLAR BARBİE bebeklerden,ERKEKLER ARABALARDAN HOŞLANIRDI!..
BÜYÜDÜK; Şimdi KIZLAR ARABALARDAN, ERKEKLER BARBİE'lerden HOŞLANIR OLDU...! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#22 |
![]()
Otomobil: subaru's
|
commander yoksa kisa disli vardir ama yinede cok iyi masallah
__________________________________ Guc; Bilgi ve Tecrubedir. |
|
|
|
|
|
#23 |
![]()
Otomobil: G Sex R 1K
|
Bigborelu veya turbolu hayabusalar için imkansız süratler değil veypor ile dynodan %5 sapma ile o hızlara yakın süratler çıkaranlar mevcut saçma bişey yok
__________________________________ GrandSporteXperimentalRacing
..whatever your right wrist and right foot can control ! |
|
|
|
|
|
#24 |
![]()
Otomobil: E21 325 TURBO
|
Ben arkadasa katiliyorum cunku standart oynamayla hayabusanin 380 390 gormesi imkansiz. standart oynama derken hava filtresi buji power commander ki bu alette power commander da yokmus. bence surat 310 ile 330 arasi diyorum.
Bende 2008 hayabusa var BMC hava filtresi buji power commander olmasina ragmen dynoda 345 te falan kaldi. 380 sadece turbolu hayabusalar gorur. Ama bu arada bu aleti kullanan arkadasida kutlamak lazim 300+ suratte viraja girmek 220 KG bir aletle o surat gercekten buyuk yurek ister. allah uzun omurler versin sevdiklerine bahaslasin yani baska dicek birsey yok. |
|
|
|
|
|
#25 |
![]()
|
selam
evet kisa disli var ...saglam ve cok cigerli 1 makinaydi ...neyse bunlarin basina 1 seyler gelmeden satildi da kurtulduk korhan yahu...iyice azittilardi yoksa 380-390 oldugunu sanmiyorum....c6 corvette(z06 degil) top speed de iken yanindan rahat uzuyordu ...olcum yapamadik sahsi tahmin 330-340 dedebeto : artik evlendi bunlar kazasiz belasiz gecen hos hatiralar... artik araba ile devam degilmi ruhiiiiiiiiiiiiisaygilar __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] Son Düzenleyen sami_z01; 15-04-2009 12:03. |
|
|
|
|
|
#26 | |
![]() |
![]() K20 Devam... |
|
|
|
|
|
|
#27 |
![]()
Otomobil: var
|
olay budur yaw helal olsun şöförede motorada ikiside iyi gitmis gercekten...kısmetse bi tanede racing ben almayı planlıyorum hayırlısı bakalım..
|
|
|
|
|
|
#28 |
![]() |
tr sınırları içinde var mı hiç peki ?? abicim
__________________________________ KÜÇÜKKEN; KIZLAR BARBİE bebeklerden,ERKEKLER ARABALARDAN HOŞLANIRDI!..
BÜYÜDÜK; Şimdi KIZLAR ARABALARDAN, ERKEKLER BARBİE'lerden HOŞLANIR OLDU...! ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
allah kaza bela vermesin satıp kurtulduğunuz bence ii olmuş ama bukadar hizlı gidip sonra yok trafikde bize saygı göstermiyolar üzerimize sürüyolar ondan kaza yapıyoruz die konuşmak bence mantıksız direk ölüme davetiye 300le viraja girmek
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#31 |
![]()
Otomobil: clk200k
|
izlerken bile heyecanlanıyor insan, sürdüğümü düşünemiyorum
|
|
|
|
|
|
#32 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
standart hayabusaya gore cok cıddı hızlanıyor. satıp kurtulduguna sevındım ve k20 swap yaptıgın ıcın ıse ayrı bır sevındım
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#33 | |
![]() |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#34 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#35 |
![]()
Otomobil: audi a3 1.8t, cordoba tdi, 405sri
|
insan işi değil
ne zevklidir ama
__________________________________ ] |
|
|
|
|
|
#36 | |
![]() |
turbo busa tr de var biliyorum ama 380 390 görebilecek manasında demek istemiştim ben.. __________________________________ KÜÇÜKKEN; KIZLAR BARBİE bebeklerden,ERKEKLER ARABALARDAN HOŞLANIRDI!..
|
|
|
|
|
|
#37 |
![]()
Otomobil: G Sex R 1K
|
İstanbulda atmosferik olarak Bigborelusuda, Turbolusundanda mevcut.
Korlasın aynı zamanda Velocity Racing firmasının mekanikeri Cengiz Misenin kendi motoruna yaptığı işlemlerde ortada şuanda o motoru Doğan Kırbaş satın aldı.. Tuna Motorun sahibi Cüneyt Beyin atmosferik olarak gayet güzel güçler aldığınıda biliyorsundur tekerde 240 beygir.. Veypor ile yaptığı denemeler mevcut ben Hayabusalardaki 380 ibreli analog kadranları kaale alarak söylemiyorum onların sapmaları çok fazla.. Veyporunsa dynodan sapma farkı %5 lerde.. Yani sorunun cevabı evet TR içinde o hızlara yakın süratler çıkartıcak motorlar mevcut. __________________________________ GrandSporteXperimentalRacing
..whatever your right wrist and right foot can control ! |
|
|
|
|
|
#38 | |
![]() |
bu bahsettiğimiz süratler hiç zaman almıyor çünkü çok uzun bi yol mesafesi de gerekmiyor |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |