Başarı tesadüf değildir
Printable View
Videoyu izledikten sonra ben de Pug için kolay lokma diyecektim, benden önce diyenlere kızılmış biraz, fakat daha uygun bir kelime bulamadığımdan dolayı ben de kolay lokma diyeceğim, yani bir Type-R ile denense sonuç nasıl olur diye çok merakta kaldım mesela.. 206 ile ne olacağını herkes tahmin edebilir az çok.. Ha 206 RC olsa yine Nos'lu falan, o zaman ne olur sadece bu videoyu izleyerek ona kanaat getiremem fakat B20 Vti ile 206 Gti biraz komik olmuş.. Sözlerim yanlış anlaşılmasın rica ederim, geçen gün biz de headers fln taktırdığımız Type-R ile birini bulsak da çıksak diyoduk, 1.6 FSI Golf'lü arkadaş hadi çıkalım dedi makarasına :) Neyse, güzel video, B20 her yönüyle muhteşem, emeği geçen herkese teşekkürler...
206 nos lu ile type r diosan, 206 cok rahat yerdi, yok gecemezdi dersen, ayni arabanin type r ile videosunu koyarim izlemek istersen. kolay lokma olayina kizmadim, sadece o hondanin nasil gittigini bilen bilir, fakat bilmeyen ler de bir civic i bile gecememis nos lu 206 derler, ama o civic guzel bir civic bilen bilir :)
Dorudur utkunun makine (maşallah) çok yüklü typr larla kafa kafaya gider .....
ben 206 nın daha çok fark yemesini beklerdim açıkcası çünkü vtc gerçekten güzel yürüyo
dedikleri gibi bilen bilir ve o 206 o gidişle çok arabayı ezer geçer sadece nos la vtc ye o kadar dayanabildiyse iyi yörüyo demektir
bnm kolay lokma demem yapılan civic gzl bi makina gzl yürüyo hani dişine göre diyorum ewoylada denencek bi makina çıkmış ortaya... rollingde çok ciddi arabaları bile üzer düşüncem...
ben öyle pug-honda tartışması tetiklemeye çalışmadım yani, belli bir markanın fanatigi olmam araba fanatigiyim yani sınıfına göre güçlü her arabada gönlüm wardır kardeş:) bu seferlik pejo denk geldi hondada olur mitsubishide :) nasip...
utkunun aracını daha önce taypar ile denediğimizde gördüm fark inanılmaz... ama kafama takılan bi konu var noslu 206 konusunda, 206 da nosa basıldığında (!) ivmelenme olmuyor ???
$öyle bir özet geçmek gerekirse Utkunun aracı, gerçekten iyi giden filtre egzozlu bi typeR a bayağı fark atıyor .. Ma$allah .
elbette ole fakat insanlar ne kadar cabuk bi arabayi kotulemek istiyorlar, yani o deneyen araba g.tu b.klu 206 gti,, durust olmak gerekir orijinal de yurumeyen bi arabadir,nos la okadar gidebiliryorsa , ki dedigim gibi son degisiklikle farki kapatir, helal olsun demek gerekir bence.