tabi tabi istedigin zaman deneriz, ank da olursan, ya da yolun duserse, denenir.
Printable View
gercekten fenaaa masallah ;)
206 gtı performans için yapılmış bi araç az çok bilirsin, ama impreza 1,6 motor ve üstüne üstük 4wd 105 hp bi araç... bunun üzerine turbo uyguladık hatta seninlede kapak yapdık vs şimdi sen tutupda atmosverik bi arabaya nos uygulayıpda ve bunu benimle kıyaslaman ne kadar doğru bunun muhasebesini bi ara yaparsın...
istersen 206 cı arkadaşın numarasını ver o daha ii anlar en azından aracın sahibi...
ha bu arda yeni wideolar bekleris arkadaşım :)
boru daki basinc la gecti demisim ben ole mi?! desem yuzune karsi solerim ayrica neden gelip bana solemedin bole bole demissin die? ben acik konusurum, kimsenin arkadasindan bunu bunu demis demem, benim mertcana dedigim sey suydu, denemeden once selenoid in kablosu vs. sokun dedim, cunku eger gecerse aklina herzaman acaba boru daki nos a basti die kalacak dedim, hatta ayni seye sana da diyecektim cunku senin acindan da ii olmayacakti, basmamis olsan da suphe altinda kalacaktin, sende kendini garantiye alacaktik ki sonradan kimse bisey demesin die.
ikincisi boru da ki basinc la bu ayni seymi, seni boru daki nos 1 boy one cikarsa, o zaten yeterdi gecmen icin, dedigim gibi nosa basmis demedim, sadece o suphenin kalacagini bastan soledim, sende istemezdin suphe kalmasini, mertcan da ole dusunmek istemez di.bastin basmadin onu seni ilgilendiri, ben sahsen ole bir arabayla denesem selenoid in kablosunu sokerim, aracim nos lu da olsa, ya da noslu arabayla kalkarken.
bu arada keske bunu bana daha once sorsaydin, sen bole bole ahmet nos basti demissin deseydin, bi dahaki buna benzer olaylar da direk bana sole sicagi sicagina, olaydan aylar sonra forumda yazmanin ne anlami var.
anladim bar honda huseyinle takiliyorsunuz elbet giciklanmisdir bana, ama unutma zamaninda yardim ettim sana, beni bole insanlarin arkdasindan konusmakla sucmala, ben ne kimseye ne camur atarim ne de bole bole nosa basmis derim, ne de birilerinin arkadasindan konusurum.
aga hondanın bu yırtınma sesi süper yaaaaaaaa...
nossuz rc ile bende denemek isterim:)
ok cok ii üsküdardayım benim araba stock sayılır 165 verdi:)
kameramanda hazir :)
bide sponsor buldukmu haha:)
nossuz RC ile bende denerim.. 400m de 2 yle giderken basıcaz..
bnm arac Renault 11 1.4 turbo hersey stock max: 130 hp
ohohoh herkesinde deneyesi warmış RC :) o zmn hafta içi hbr leşelim bierlerdede oturur muhabbet ederis...ooo kameramanda hazırmış:) organize olalım hafta içi ama öyle saçma sapan hırslara gerek yok bnm makine stock hava filt.egsoz war yane... :)