|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: New Polo Gti
|
Guzel bir pazar gunu,kumburgazda mangal oncesi keyfe keder bir deneme
Daha sonra onde giden yine bana ait olan movistar 600 rr la olan harika denemeleride koyacagim.Meraklanin die ip ucu verim,200 kadar 100 mt olan fark 250 gibi 30 mt indi![]() ![]() Iyi seyirler,tdm 2 silindir 900 cc 90 hp gibi ![]() http://videos.streetfire.net/video/c...900_648361.htm |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: G Sex R 1K
|
Movistarı olan Cupra alıyor heralde
Bendede movistar vardı görebildiği en yüksek sürat kadranda 285 idi kasksız şekilde.. Senin kadran 250 iken aradaki farkın 30 metreye düşmesi baya bir ilginç olmuş acaba o sırada movistar kaç km ile gidiyordu?
__________________________________ GrandSporteXperimentalRacing
..whatever your right wrist and right foot can control ! |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse & mercedesCclasse & turbo civic
|
TDM biraz adil olmamış ama
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 10 Astra HB CDTI Easytronic
|
tdm basmamışmı yada boyle fark nasıl olmus onu anlamadım
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
ee tdm 2 kişi
artı grenajları sökmemiş sonuç normal
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: New Polo Gti
|
evet tdm 2 kisi onemli tabi,baska bir denemede daha iyi gitti ama 150 gibi gene gectim
Movistar la olan denemede ise onun kadran kacti bakmamis ama oda 2kisi belki oda etkilenmistir Grenajlar duruyo ama arkadaki cantasini sokup benim bagaja koydu Ve biz tok onlar ac karnina idi Ve gene biz 3,5 kisiydik benim hatun 8 aylik hamile![]()
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 08:21 ::::

Daha sonra onde giden yine bana ait olan movistar 600 rr la olan harika denemeleride koyacagim.Meraklanin die ip ucu verim,200 kadar 100 mt olan fark 250 gibi 30 mt indi

Bendede movistar vardı görebildiği en yüksek sürat kadranda 285 idi kasksız şekilde.. Senin kadran 250 iken aradaki farkın 30 metreye düşmesi baya bir ilginç olmuş acaba o sırada movistar kaç km ile gidiyordu?