Senin izmirdeki arkadaşın motorun acemisi olabilir,benim ortak kullansa iş daha farklı olurdu emin ol,yada movistar farkı diyebiliriz;)
Printable View
benım vtecım turboyken 600RR dedınmı denemek ıcın dusunurdum acıkcası. gecerdım ama yınede dusunurudum. sen anla ne demek ıstedıgımı :) movıstar senın madem bı araba ayarlıyımda bı deneyın olurmu?
Ben anlıyorumda sen pek anlamıyorsun,600 cc bir motora kafa tutan yok,ben daha öncede ortağan 600 f le denedim ki movistar daha agresif,ondada beni geçti.Amaç sadece keyif almak bu kısmı anlamıyorsun sen.Motor benim kullanan benim ortak diyorum sen hala neyine güveniyorsun diyorsun:DHer an rollin modundasın,bırak moviyi turbo hayabusalarıda geçe arabalar var.Benim arabam 350-370 hp olsun geçerim movistarı.Yada Hulk rahat geçer öle diyim,araba aramana gerek yok:D
370 hp cuprayla movıstarı geccen :D ya tamam konusma bıtmıstır :D
Selçuk 280 hp yim ve aramızdaki fark 250 de 30 mt diyorum türkçe hemde:)90 hp daha güçlü olsam diyorum türkçe.Yaptıracaksın bana 370 o olacak.Neysen ben yemek yicem sonrada dün akşam olanlarla ilgili bir iki video yüklicem ve olanları anlatacam çünki olmamış şeyler olmuş gibi lanse ediliyormuş,bi konuyla ilgilenim ben:D
sen 1400 kılo 370 hp dedıgın arabayla sen 1 kısı movıstar 1 kısı onu gec senı tunıng kıng ılan eder bu sıte ;):icon_rule
ayrıyetten 230 hp typerla yanyana gıtmedınmıydı sen 280 hp ıken :D
370 hp Cupra ile 600RR geçiceğine inanmak hayaldan öteye gidemez.
ben su ıddıandan sonra senınle muhatap olmam....
370 hp bir araçla birak 600RR geçmeyi 600F i geçmen çok zor heleki o kiloyla daha imkansız
Merak ediyorum bu iddaları suna kaçınız bırak motor kullanmayı arkasına bindiniz:)
600RRla moviestar arasında fark varmı