Ne diyeyim üstad biz fazla verdik demekki .
:icon_tup:
Printable View
elıne saglık cekımler super olmuş...
Bunlarda benim çekebildiklerim.
http://videos.streetfire.net/video/2...end_648954.htm
vermeyin zabıtalra para ben vermedim direk el sallayarak geçtim yanlarından...
para olaylarının pistle organizasyonla hiç alakası yok tamamen körfez belediyesinin yersiz çirkin ve yüzsüz tutumudur...yol kenarına ayrı park alanına ayrı içeri ayrı... bunun için körfez belediyesine bi yürüyüş eylemi yapmak şart olmuştur
Kerem geçen gün Team Honda Turkeyin time triali vardı gittik baktım piste giriş sokağında tezganı kurmuş zabıta gelenden 5 lira alıp gönderiyor. Neyse bana geldi sra yanımda kardeşim var para çıkartıyor baktım saldıracak paraya bi dk dedim siz yarışmacılardan nasıl para alıyorsunuz ben sizin otoparkınızı kullanmıyorumki dedim. Yok vereceksin dedi
Öylemi dedim al hadi diyip gazladım sonra ileride 1 tanesine işaret yaptı yakala yakala diye oda atladı arabanın önüne bıyıklı bi tip buyrun dedim neden para vermiyorsun kardeşim verirmisin parayı falan yaptı adamlar yani aç kö... diyeceğim memura hakeret olacak nasıl saldırıyor paraya görmeniz lazım.
Dedim farz oldu anlatacağız baştan sona izah ettim bıraktı bu sefer ben hızımı alamayıp aşağıda amirlerini buldum 3 4 kişi duruyorlar durdum yanlarında söyledim dedim yıllardır yarışa gelirim buraya pistin içine giren araçtan para alınmaz ne bu yapılan ayıp olmuyormu diyince kendilerine geldiler. Ama o gün herkesten para koparmışlar.
1. otopar mevzusuna
2. böyle çakallıkla para koparma mevzusuna sonuna kadar direnirim.
5 tl değil 5 kuruş olsa sokaktan toplamıyoruz parayı.
yyaaaa bütün videoları seyrettim insan bi kalkışımı çeker yaaa
değnekçi zabıtalar :) 5ytl çaktılar bizede
bunlara yapcak bişi yok herkes tuttuğuna... malesef pazar pazar gezmeye çıkmışız canımız sıkılmasın die ver kurtul yaptık naapalım gerçi tam o elemanların durduğu yerin hemen 15mt gerisinde sokak var oraya girip beleş park mümkünde arabasını göstermek isteyen pistin otoparkına çekmek yada yarışa girmek isteyen mecbur vericek ben sırf o parayı vermemek için çook uzaklardan gelipte yarışa girmeyen adam biliorum :D
Hayret ya gerçekten büyük terbiyesizlik. Ne yapsak etsek de şu milleti yolsak hesabı yapan bu tür kurtçuklara pabuç bırakmamak lazım.
Ben sırf o yüzden saat 7 de piste girdim ve ortamı solumaya başladım kimse yokken :)
Eline saglık ibrahim..
izmirden gelen Vti 1. oldu.. onun fazla videosu yok galiba...corsalarda fenaa yurudu..
görevli kartı diyince aklıma geldi bende sarı basın kartımı gösterseydim keşke :)
AC 8877 nin motorunda yeni olarak ne var bilen varmı ?
Seyircilerden de arka tarafa geçişe 10 tl alıyorlardi ne 10 tl si falan derken arac giriş kapısının ordan başka yetkili geldi dedik böyle böyle sakarya drag kulübü tamam size 5 başka kimse giremez dedi baktım 30 kişi gelmişken sayımız bi anda 50 ye cıktı :D bizden olmayanlar girmeye kalktı sonra doldu kuyruk oldu ne yaptilar bilmiyorum 5 mi aldılar acaba :D
arkadaşlar yazılı sonuçları yada katılanların yazıldığı listeyi aradım bulamadım 1800cc ve 2000cc de ne araçlar wardı yazabilirmisiniz videodan anlamadm
2tane rs 1 s2k 1 typeR 1 306 gordum toplamda
2 Clio RS
1 S2000
1 Type-R
1 Civic SI (swap)
2 306 GTI
Bir de BMW vardı S2000' in ilk turda elediği.
e21 swap e30 m3 motorlu :D
Eray duymasın BMW nin hem de M3 motorlusunun elendiğini:p
dedikodumu yapmayın bakim :) üzüldük tabi m3de ekeyede m3 de biraz pilotaj eksikliğide vardı tabi daha iyi gidebilirdi.
ibo ordaydı ama yarışmadı
sonuçların yazılı olduğu bi konu warmı arkadaşlar ?
süper teşekkürler