http://www.mantartube.com/gkm/video/...fez-drag-part2
yarışmış olup videosunu izlemeyenler bu videoda kesin bulacaklar kendilerinieksiksiz yükledim iyi seyirler
guzel vıdeolar gercekten
gözler hep msuprayı aradı![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
demek bunun ıcın yoruldum dedın bana![]()
ellerıne saglık guzel cekımler![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
eline sağlık bizimkiler iyi kalkmış gene
paylaşım içn tşk ler gitmiş kadar olduk![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
paylaşım için teşekkürler. amerikanlara kalamadım maesef onlarıda bulabilsek keşke.
A3 sanırım duz du S3 değildi
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
Toplamda izlediğimiz 40 saniyelik yarış için sabah ın erken saatlerinde gittik akşama kaldık yağmuru yedik bütün bölümleri para ile geçtiknerdeyse evlerin önünden geçerken para verecektik
Yarışların başlama saati bildigim kadarı ile 11,30 du biz 12.45 gibi ilk yarışan araçları gördük haliyle yağmura yakalandık
İşin ciddiyetini bıraktılar , biz bile bir iş yaparken havanın durumuna bakıyoruz ama organizatörlerin umrunda bile değil haliyle amerikanların kalkışlarını göremedik çünkü yağmur nedeni ile kalkmadılar
Ama herşeye ragmen o subarudan çıkan ses herşeye değerdi subaruyu tebrik ederim .
Sulhi üstad Çata pata![]()
Ama tommy gelmedi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)