Tebrik ettim abi.. En çok desteklediğim araçtı zaten :D
O kupada bi rakı içilir artık.. :D
Printable View
Tebrik ettim abi.. En çok desteklediğim araçtı zaten :D
O kupada bi rakı içilir artık.. :D
Abi yıktın ortalığı:D spiker adını söylemekten yorulmuştur heralde ama biz duymaktan yorulmadık:) geçtiğin bi rs vardı onun eski sahibi hemen yanımdaydı oda baya etkilendi.Tebrik ederim.
s2000 2009 Model daha 2200 kmde bir araçtı tamamen standarttı.
zuhauhahuaa kadir abi bide taktikmi veriyon uahuaheuaheaua :D
Teşekkür ederim :) Bir ara tam S2000 ile kalkacakken hakemlerdendi sanırım Burç yanıma yanaştı ve zamanlamamın çok iyi olduğunu siyah bayrak hakeminin kaç defa fodepar yaptım diye bayrağı kaldırır gibi olduğu fakat sonradan fodepar olmadığını anladığını ve bayrağı indirdiğini söyledi :) O da moral verici güzel bir enstantane oldu benim için.
Bu arada kalktığım RS in eski sahibi Kadir abi evet o da oradaydı. Sohbeti muhabbeti on numaraydı. Çok değerli ince ayrıntılar verdi bana kalkışta. Gerçekten çok faydası oldu.
şaka maka harbiden fena yürüdü abi araba yaw maşallah içimde kaldı katılamadım ama senın öyle yürüdüğünü görünce harbi kendim geçmiş gibi sevindim. tekrardan tebrikler.
varya sevdamı dağlara yazarım diyorum bende :D abi anlayış bekliyorum senden :D
abi masallah gercekten mükemmeldi aracın ve pilotajın :)
Dostum kendini getirmeni diliyorum. Gerisi önemsiz. Bak 75 liralık egzoz 90 kiloluk vücutla 1. olduk :p
Kadir abi şaka bir yana sana katılıyor ve ben de "Slick" diyorum başka da birşey demiyorum. Araba resmen yere yapıştı desem abartmamış olurum.
Eraycım gözlerinden öpüyorum. Keşke sen de girseydin. Ama olsun birdahaki sefere artık.
tebrikler süper yürütmüşsün
abı son zamanlarda sızlerden ayrı kalmamın tek sebebı:rolleyes:... bas belası henuz 3,5 aylık... bıraz buyutebılsek ıslem tamam :p
Onun ben canını yerim. Bu bir büyüsün sen bunu tutabilirsen dua et :)
Allah bağışlasın dostum. Hayırlı evlat olsun inşallah.
cozutuk'un videosu olan var mı?
Tekrar maşallah kendi arabam olsa bu kadar sevinirdim.. Hakikaten çok güzel yürüyo araban.
saol Cem abı eksık olma...Allah(c.c.) sızlerede nasıp etsın...
abı ben 1,000 lıra gıbı dusunmustum... :hahaha:
saolasın KAnkım... sıpa dogdukdan sonra yazdıgın mektubu hala saklıyorum...;) buyusun Egehan soracak babsının hesabını? :)
Allah analı babalı büyütsün.Çook şirin Maşallah.
Konu ona kurban olsun. Allah nazarlardan saklasın.
Egehan Tosunhttp://i42.tinypic.com/hvnwpd.jpg ve fırat cigerhttp://img299.imageshack.us/img299/8466/frattt.jpg
Aynı babası maşallahh:)
maşallah, güzel kalkışlar yaptın ve arabanda çok güzel gidiyor , tebrik ederim