Valla süper acayip beğendim.
cok güzel ugraşıp yapmışlar ...Yapılmayacak sey değil yarım gününü almaz...
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
Hahaha ibo tanidik geldi mi videohahaha
Ibonun konusunda vermistim ben bu video`yu,simdi komple birde site gorsun guzel konu![]()
- K -
________
Dr.Ecu
gorsunler evet cok yararlı bı vıdeo
sagolasın abi
buda benden olsun o zaman
http://videos.streetfire.net/video/caicik_647350.htm
![]()
tampondaki olay bendede var dışardan belli olmuyor
yalnız motor içine hazne yapıp tam izalasyon yapınca pistte felan güzel olurda günlük kullanımda toz toprak riskine giremem. uzun vadede zararlı
açık hava filtreleri ve besleme sistemi yeterli süzmeyi yapamıyor kapalı gibi olmaz sürekli tozlu ortamlarda motora zarar verebiir. filtreyide sürekli temiz tutmak lazım
ep3 lerde kullanılan Aem cailerde ve vti da V2 lerde fılıtre dırek tampon arkasında bu sorun onlarda daha fazla.
bendekı eskı cai de tampon arkasındaydı.temızlıgı orda cok daha onemlı ve yerı musaıt olmadıgı ıcın kontrolu ve temızlenmesı cok zor oluyordu.yagmurda hıc kullanılmıyordu.
su an ıstedıgım zaman kutuyu acıp fılıtreyı temızleyebılıyorum.ıslanma sorunuda tamamen ortadan kalktı.
sıcak havayla zaten alakası kalmadı.
bende üstte filtre sadece alttan besleme var ama kapalı deil üstteki hazne anlık gaz tepkisi için haznenin cok ufak olmaması lazım.
v2 vardı nefret ettirdi filtre cok sık kirleniyordu yağmur çamur olayı ise tam bir işkence.
çok daha güzel uygulamalar çok daha basit şekilde yapılabilir ... verimli sistemin formulü = en kısa emiş yolu + en fazla debili soğuk hava
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)