Buğra Eline Sağlık :)
Bende yeni tizır çekiyorum bilgin olsun :P
Printable View
Buğra Eline Sağlık :)
Bende yeni tizır çekiyorum bilgin olsun :P
Bugra eline sağlık guzel olmuş video... Diyadın tısır cekiomş bak demekki bizim ilk güzel havada aslını cekmemız gerek ondan önce :D
Çok güzel ya , tebrikler Buğra , çekime de araca da maşallah...
Gürkan'a Allah kaza bela vermesin , senin de başarılarının devamını dilerim , severek izliyoruz ;)
Teşekkür ederim.Nasıl bir tizır bu =)
Teşekkür ederim Baran.Senin video için adaptörü bekliyordum işin aslı :) Fakat yalan oldu gibi.En kısa zamanda bir gün kararlaştıralım ve çekelim.
Teşekkür ederim =)
ellerine sağlık ilkide ikinciside hem göze hem kulağa hitap ediyor müzik,görüntüler çok başarılı,devamını diliyorum :)
çok başarılı olmuş. eline sağlık.
ellerine sağlık çok güzel olmuş
harika olmuş,bonuslarda çok güzelmş :D
ellerine sağlık her video çalşman gibi buda çok başarılı ;)
nokta atışı yapmışsın bro bu sefer harbiden 12 den furdun beni
eline sağlık
Buğracım trıbunlere ıyı oynuyorsun artık :)
Ellerıne sağlık ;)
Eline sağlık Buğra ;)
Girişte biraz eksiklik var sanki.
Yani uzaktan sessizliği yaran ir ses olsaydı daha güzel olurdu bence. Bu arada kurgu tanıdık geliyo :D
Bir yerde 00:50 de kadrajın bence bariyeri almasaydı daha güzel olurdu. Bariyerin dibinden araçta son dış açıdan girseydi belki bilmiyorum :)
Birde kavşakta araç dönerken 2 kere bindirme gözüme çarpmadı değil yani yani kusuru kapatmaya çalışmış ama ben eleştirmek için izledim kanka kötüleri söylicem sna sadece :)
Birde cast çok kötü :D ahaha uyanma olayı da güzelmiş ama oyuncunun performansı biraz kötü :D oda normalde bence uykudan uyanması bi zıtlık şeklinde olsa daha hoş olabilir. Yani final biraz havada gibi kanka. Bunlarış dışında kalan yerleri söylemiyorum zaten :) onlar (Y) çok iyi
Eleştirmenim benim :) Yorumun için saolasın Erel öncelikle.Eleştirilerin için de tabi =)
Senaryo,Gökhan'a yazdığım senaryoya yakın bir senaryo aslında,evet :) Ama Gökhan'ın senaryosunu biraz daha geliştirmeyi planlıyorum.O yüzden tanıdık gelmesi doğal :D Bazı yerlerde çekim hataları yaptım ve evet bunları kurguda bir şekilde kapatmaya çalıştım mecbur.
Biraz daha geliştirirsem daha iyi işler çıkartırım diye düşünüyorum :) 2 seneden bu yana yaptığım çalışmaları biliyorsun.Bir 2 sene daha lazım anlayacağın :)
Tebrikler, cok guzel olmus.