Buğra Eline Sağlık
Bende yeni tizır çekiyorum bilgin olsun :P
Bugra eline sağlık guzel olmuş video... Diyadın tısır cekiomş bak demekki bizim ilk güzel havada aslını cekmemız gerek ondan önce![]()
Çok güzel ya , tebrikler Buğra , çekime de araca da maşallah...
Gürkan'a Allah kaza bela vermesin , senin de başarılarının devamını dilerim , severek izliyoruz![]()
ellerine sağlık ilkide ikinciside hem göze hem kulağa hitap ediyor müzik,görüntüler çok başarılı,devamını diliyorum![]()
çok başarılı olmuş. eline sağlık.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
nokta atışı yapmışsın bro bu sefer harbiden 12 den furdun beni
eline sağlık
Girişte biraz eksiklik var sanki.
Yani uzaktan sessizliği yaran ir ses olsaydı daha güzel olurdu bence. Bu arada kurgu tanıdık geliyo
Bir yerde 00:50 de kadrajın bence bariyeri almasaydı daha güzel olurdu. Bariyerin dibinden araçta son dış açıdan girseydi belki bilmiyorum
Birde kavşakta araç dönerken 2 kere bindirme gözüme çarpmadı değil yani yani kusuru kapatmaya çalışmış ama ben eleştirmek için izledim kanka kötüleri söylicem sna sadece
Birde cast çok kötüahaha uyanma olayı da güzelmiş ama oyuncunun performansı biraz kötü
oda normalde bence uykudan uyanması bi zıtlık şeklinde olsa daha hoş olabilir. Yani final biraz havada gibi kanka. Bunlarış dışında kalan yerleri söylemiyorum zaten
onlar (Y) çok iyi
Eleştirmenim benimYorumun için saolasın Erel öncelikle.Eleştirilerin için de tabi =)
Senaryo,Gökhan'a yazdığım senaryoya yakın bir senaryo aslında,evetAma Gökhan'ın senaryosunu biraz daha geliştirmeyi planlıyorum.O yüzden tanıdık gelmesi doğal
Bazı yerlerde çekim hataları yaptım ve evet bunları kurguda bir şekilde kapatmaya çalıştım mecbur.
Biraz daha geliştirirsem daha iyi işler çıkartırım diye düşünüyorum2 seneden bu yana yaptığım çalışmaları biliyorsun.Bir 2 sene daha lazım anlayacağın
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)