ohhh yeaaaa :D:D
maşallah iyi gitmişsiniz..
Printable View
ohhh yeaaaa :D:D
maşallah iyi gitmişsiniz..
Adamlar videolarda Salak demiş bize Gerçek Tunerları kötülüyormuşuz s.ktom apaçileri çok iyi biliyorlar ya işi.
gerçekten çok güzel ve zevkli bir deneme olmuş maşallah..
Bende bunu yazdın çocuğa del solu varmış,
An idiot like you have such nice cars, very interesting
ya direksiyonun kitlenip yanından geçtiğiin arabanın yanından geçemeyip içinden geçseydin heee apaçi miami
SON 18gün hatırlatayım :)
Bende hatılatayım sizi bekliyorum bu hafta canım biraderim telefonlaşalım tamammı.
maşallah tayfun :)
tmm morukcum telleşelim yarın akşam bana uyar ne dersin ?
ohaa :D şaka maka bi 4000 i devirdik çok duygulandım :D herkeze benden rep miamiye yok :D
masallah.....:D ızlemesı cok keyıflı....
maşallah güzel video :)
bende çekicem en yakın zamanda bende bi topspeed koyiim :D:D
Önce bi deniyelim seninle MOR iyileşmiş çok iyi gidiyor dediler. Maşallah :) :)
mami akşam sıkalımmı muratta gelsin muştuda gelir xorda müsaitse alayınız gelin sıkalım a.k
makarasına
izzmir mizmir hayırdır bakem
Haftasonu action varya kanka seyretmeye diyorum hem değişiklik olar.
yanı başımızdasın 10 km sıkıp gelicez akşama alolaşalım
olm izmir git gel 1500km la napıyon sen :D
cuma gelsede çıksak yola:D
Göki valla çok düşeş oldu Annem ile bi akrabam izmire gideceklerdi ben götüreyim bari tabi kabul ederlerse.
xortta gelsin mami
maşallah maşallah canavar gibi:)
maşallah güzel :)
kadran sapması durumu nedir vteclerde dynoda baktınız mı?
burda dynoda baktığımızda kadran 240 gösterirken dyno 225 gösteriodu.ayrıca gelin bekleriz izmire izmir de şenlenir iyice artık :D haftasonu hepinizi beklerik
haftasonu deneyelim abi ts yle;)
yok be abi aynı yine ama şuana kadar denediğim vtecler arasında çok şükür geçen olmadı bugun kısmetse bar ve ue plakalı vteclerle denıycez 2side beyinli:D
bayaa zevkli bir deneme olmuş..:)
bu arada tayfun sen tek kişimisin ?
Dene banda söyle bende beyin almak istiyorum. Bak geçende ModVTEC Cengizle denedik ben hep çağırdım gel gel hızlanalım diye meğerse o zaten 5300 mü 5200 demi ne vtec açıyormuş tabi ben vtec altı kalıyorum bi basıyoruz bende 17 var onda 15 zart bi kapı öne geçiyor dikkat et sen vtec'e girmeden basma sakın. Sonra cengiz söyledi kanka 5300 de vtec açıyorum ben diye.
Bakalım kısmetsebende bi chipli p28 düşünüyorum dimi STLEGAL Cem kankaaaaaaa
ii gdiolar bee