maşallah baya hızlı olmuş
Printable View
maşallah baya hızlı olmuş
bence böyle iyidir sarmadan temiz temiz hem uzun ömürlü kırma riski az
makinayı kırmak için illaki yüksek basınç gerekmiyor tecrübe ile sabittir :hehe:
tabikide düşük basınçla yada yüksek basınçla alakalı degil Atmosferik de kırılabiliyor makinalar
Dyno da 360 hp cıkmıştır bizim dükkanımızdaki serp te FAN sız
Bu Trex diyosunuz şu makinanın videosu varmı yaa çok merak ettim :D
masallah kankam,ALLAH kaza bela vermesın,gozu olanın gozu cıksın cok ıı olmus..sanzımanı uzat artık:D cok sarcan gıbı duruyo:D bas suna 1 bar kankam be,senlık otesı olsun:D
maşallah, güle güle binin.
336.5 WHP 352.8 NM tork aldık arkadaşlar 0.6 bar cont da hepinizin bilgisine
bütün iyi dilekler için teşekkürler Allah hepinizinden razı olsun
Maşallah maşallah tekrardan:)
hey maşallah:) hangi dynoda ölçtünüz hilmi?
benim amacım 500-550 whp C16 ile 1.4 bar da amadaha süresi var o basınçlara
Maşallah kazasız belasız inşallah.
Hacı peki bundaki Blok nedir Trex ? Kusura bakmayın başkasının konusunda başka birşey soruyorum ama hep duyuyorum merak ettim cidden...
off harika o zaman :) 350+ yı rahat görür gibim..
Maşallahh miniks
İşte ben buna içerim :D Ne güzel olmuş yahu... Emeklerinizin sonucunu çok iyi biçimde almışsınız. Özgün iyice uğraştı mı düşünemiyorum bu aleti ;) Kazasız belasız minikler ;)
masallah mınıks...turbo ne kullandınız?
500 üstlerine inşallah Allah utandırmasın.
amin Allah cümlemizi utandırmasın arkadaşlar inşallah
Tünay turbo SC6262 billet
amin kankacım..
allah utandırmasın çok güzel olmuş.fakat artık rollinglerde kimle yürüyeceksin rakip yokki!belki bitane ikitane araba çıkar.n/a da daha zevkliydi sanki. bu işin sonu yok araba güçlendikçe rakiplerde güçleniyor,kısır bi döngü kendi adıma söylüyorum.emeğinize sağlık.
maşallah güzel gerçekten, kazasız belasız sürüşler.
Maşallah Allah kazasız belasız kullanmanız dileklerimle...
Masallah dıyelım gercekten cok ıı yuruyor arac , kazasız belasız gunlerde gazlayınnnn ...
Maşallah Nazar Değmesin