cepten giriyorum o yüzden çok yazamam . 1. 8400- kesici 2. typer benimle birlikte 1300 kilo .
cepten giriyorum o yüzden çok yazamam . 1. 8400- kesici 2. typer benimle birlikte 1300 kilo .
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
denediğim aracın spec lerini bilmiyorum ama chip egzos vardı sanırım . cupra kaç kilo
Söförle 1450kg gibi.Bende denedim yeşille geçen akşam top spedde 1 boy öndeyim ben.Gerçi arıza olduğu söylendi ama.Sizin denem nasıl sonuçlandı?
cupra 1380kg tolga,
Aykut abı(sarı cupra) ben senle denedım 40kg hafıftım ama ben senden 40-50kg agırım unutma koltuk sokuk dedınde onde tek koltuk vardı ona ıstınaden yazdım kımse yanlış anlamasın80kg arkadasım var arabası k-prolu stok jantlarıda stok hafıf degıl arac ayarı cok ıyı benle cok yakın gıdıyo, zaten onun ıcın soktum 80kg 120kg 1.5boy kayıp olcaktı typerlara bakalım dedık kg esıt olmadıgı ıcın ben soktum, suan benım arabam topladım
yada ona verırım benım arabayı denerız yıne sonuc degısmez senle yada senın kgdabırıne verıyım arabamı deneyelım sonuc degısmıyıcektır
jad typer sc denemesı yanlıs bence, 280 285hp cıvarıdnakı cupra typerla eş gıdıyo beyınlı typerla kı, jad la gıtmesı cok zor egsoz ıvır zıvır şart yurumesı ıcın cupranın,
dıyelım bırıncı secıceksek 230hptyper 280hp cupra, typer 1. cupra 2. olur deng dedıgımız olay yarım boy 1 ıboy ama typer daha ustun azda olsa 1cıyı secıceksek aykut abıde yazar zaten cok yakın arabalar,
JAD Type-R ın maşallahı var 3 kornadan sonra gaza basıp vites aralarını rahatça atıp rahat rahat kafadan 4 boy açıyor zaten gördüğüm kadarıyla..
Cupranın o speclerde bir type-r ile yürümek için egzos ve yazılımdan fazlasına ihtiyaç var benzin pompası, cold air intake ile bile belki kafa kafaya giderler çünkü JAD ın daha çok gideri var 4 boydan fazla yani aradaki fark..
5.30 D içinse o gece dönünce Reşit ben Erayda konuştuk üzerindeki jantlar muhtemelen 18 di arka lastik tabanlarıda 275 miş üstüne otomatikte olunca fark normal birde arkadaş arabam gitmiyor diyordu o gece fark belki ondan çok olmuştur..
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Doğru lastik ebatlar 275 jantlarda 18,ama arızası yoktu bu denemede,biz sizinle denerken bir ara bişeylere bastım araba gitmedi dedi.Tekrar çalıştırınca düzelmiş.4 boysa aradaki fark egzost yetmez gibi sanki.
Buda rolling denemelerimiz.Bakın bakalım abartmışmıyım aradaki 20 boy farkıunahmed & laguna Özellikle sizin yorumları bekliyorum
http://videos.streetfire.net/video/cupra003_682283.htm
Burada hakkın var gerçekten boylar sayılmıyacak kadar çok. Ancak bu araç gerçekten basan bir çipli 530d asla olamaz. Bu nne yaaa rolling başlıo aradan biton sn geçio sen daha anca 160 lara geliosun arada 20 boy fark var. Ne bu 530 d 100 e anca gelio heralde o kadar saniyede. Bu karşılaştırmada senin fark atacağın belli birşey,ama bu fark kesinlikle ama kesinlikle 520d düze bile ancak atılacak bir fark. Lafım senin arabanın giderine değil, diğer aracaın gidemeyişine...
Benim biton saniye sonra 160 olduğumu nerden gördün anlamadım,kadranın göründüğü an yani 14 sn roll başlıyor 28 sn de benim kadranı çekiyor süratim 220160 nerde ve nasıl gördün hakikaten anlamadım
Ama dersenki bu bmw gitmiyor orasını bilemem,sorunsuz olduğuna inanılan başka bir 530 la dener görürüz sorun olup olmadığını.Chipli passat 1.8t ile kafa kafaya gittiler o gece.
dyno ya henüz çıkmadım ama tahmini 270-280 hp aralığı olabilrim...
ölçü olarak 100-200 kadran videosu var . gerçi elimde kamera oldugu için düzgün vites atamadık ama olsun
http://videos.streetfire.net/video/9...240_647413.htm
Maşallah çok güzel hızlanıyor aracın.2 sn gibi fark var aramızda buda baya bi farkGerçi ben 5. vitesde bastım 3 bin devirde.Benim egzost yapmam anca farkı azaltır sanki.Ama yeşil cuprayı 4 boy geçmen enteresan bence bu videoya bakarak en az 6+ olması lazım.
zaten 4 boyda falan bırakıyorduk. 5sonuna kadar deneyebilsek fark çok daha fazla olur diye düşünyüorum çünkü ben 5 de yürüyorum ciddi anlamda ..
kaliteli bi kayış bulmadık üstündeki hindistan malı 1 ayda uzadı uzayıncada 9 psi lık ksanak olmasına ragmen 8 psi basıyor hem gitmior hem afr değişiyor vs..
edit: teşekkür ederim bu arada ...
maşallah araçlara da
genede 5'in bu kadar kopacağını tahmin etmiyordum azıcık bari direnebilirdi yaw
kardeşim maşallah araban çok güzel gidiyor.devamını bekliyoruz.neydi öyle video yu koyar koymaz saldıranlar ne kadar ayıp bu insanlara ne oluyor böyle anlamıyorum.
http://www.youtube.com/watch?v=nnZ-Vs-nbHo
Bak buradaki araç ta chiplenmiş vede 270 hp civarı olan bir 530d. Hatta aslında e39 olduğu için eski tip motor olduğundan 270 hp vermesi bile zor. Bu aracın 60-220 km hızlanması tam 23 sn. Senin videonda ise sen 23 sn de tam olarak 220 km yapamıyorsun bile. Yada tam olarak kafa kafaya dersek bile sen nasıl oluyorda bu araca 20 boy atıosun. Dediğim gibi gidişine laf yok, diğerinin gideri yok...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)