bende rc nın bu kdr gerı kalmasına sasırdımmasllah serkan..rcde abs ıptal mı?
serkan olumm sen bnı gecıncee mıllett ne dıcekk cokk merak edıyorummmasallahı var kardesım arabanın
![]()
Gerçek PeugeotSport beyin midir bu şimdi. Kim nerden bulmuş ki bunu. Ayrıca araca katkısı neymiş. ? Yoksa piyasadaki chiplerden birisimi bu PeugeotSport beyin. Ayrıca Peugeot Sport beyin takıldığı zaman araçta birçok şey ama birçok şey iptal oluyor.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Erdemcim teşekkürler...RC.de abs.nin iptal edilip edilmediğini bilmiyorum malesef...bu arada yeni halini izlemek istiyorum,merak ettimmm
Kardeşim her an sürprizler yapabilirim
İnanın çok fazla detay bilgisine sahip değilim arkadaşlar..bu konu da CZT,beyinli RC.yi geçer diye açılmadı öncelikle bunu belirteyim. Ben aracın beynini görmedim,sadece söyleneni aktarıyorum,araç sahibi arkadaşımız iyi araba kullanır ama aynı araçla başka bir sürücü belki daha iyi yürütür,ya da başka yüklenmiş bir RC daha iyi sonuç alır,abs mevzusu hiç açılmadı,arkadaş aracı da böyle almıştı zaten...ama daha önce de denedik ve RC öncekine göre gayet daha iyi yürüyor. Başka RC.lerle de deneyelim,o zaman ak koyun kara koyun çıkar nasıl olsa,biz de hep birlikte anlarız değil mi...
Saol dostum,izmirdeyim evet,deneyelim mi![]()
bız senı bulurz ztn srk
czt bu carpmasın yalnız![]()
Video'ya şimdi baktım. Şu İzmir'de bir ara satılık olarak Tampon ve kapı çıtaları sonradan siyaha boyanmış Kırmızı RC. Arkadaşım kusura bakmayın ama bu araçta Peugeot Sport beyin felan yok. Sormamın sebebide buydu. Airbag Dijital Klima Yol bilgisayarı gibi tüm donanımlar iptal olur o beyin ile. Rolanti düzensizleşir. USB yada Serial ile bağlanıp ayar yapma şansı felanda yoktur. 3-5 tane açıp kapatılabilinen bir ayarları var. Vede rolanti sorunu vs.vs. olur. Amacım senin aracına herhangi birşey demek değil. Bu yazılımdan sonra zaten 200-210 hp dahi olsa RC'yi zaten geçiceksin. Benim amacım yanlış bilineni düzeltmek.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
kım 200 210 hp olsa rcyı gecıcek sumı?
Yerimiz belli arkadaşCZT henüz iddialı değil,şimdi mütevazi rollingler yapıyoruz,arkadaşlarımızla dostlarımızla
Dediğim gibi ne deseniz size doğrudur derim,çünkü başından beri bahsettiğim gibi ben sadece bana söyleneni yazdım,ama kesinlikle yazılım tipi bişey olduğunu ve orjinal olmadığını biliyorum,beyin ya da yazılım her ne ise başarılı ya da başarısızdır,ya da daha iyi yazılımı vardır,ya da daha iyi yazılımla 5 boy öne atlar diyemiyorum...
Schumi bu yazılımdan sonra derken CZT.nin yazılımını kastetmiş seko...
Yok RC 210 hp olsa bile arkada kalıcaktır CZT karşısında. Sonuçta tork var. Ve yanılmıyorsam CZT hafif bir araçtı. Yoksa Peugeot Sport Beyin araca çok bişi vermiyo.
Schumi.Projects
evt ıddıalı deıl ahuahua mutevazı kardesım,nıyse gorusuruk![]()
Clio RS le ne olur acaba?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)