bu arada emir sana nie karsı olalım la :D delimisin seviyoruz seni araban on numara yürüyo dene işte ne duruyon :D
Printable View
bu arada emir sana nie karsı olalım la :D delimisin seviyoruz seni araban on numara yürüyo dene işte ne duruyon :D
dedigim gibi hulk gecer orasi kesin ama er i bilmiyorum turbo mu oda ?
turbo turbo ER yi dittir et :D yaramaz o :D
bizimki kici kirik moruk napalim :) ama izlemek isterim er yi gelirse istanbula , turbo tayyar ortlama nasil yürür tahmin ediyorum ama genede görmek hos olabilirdi :) ...
Kevinin cuprasında sorun var benide geçemiyor sadece yazılım olmasına rağmen, ama komple egzoslu yazılımlı bir cupranın sadece yazılımlı bir cuprayı geçemiceğini düşünmek hayal olur. Arabasının dyno eğrisinde sorun var, yakması gerekenden daha fazla yakıyor ve debriyajının takılı kaldığını aynı zamandada benzin kestiğini söyledi yani sonuç normal sorunları düzelince ve 60 lık egzosu 76 ya çevirince iyi yürüceğine eminim. Tabi birazda vitesleri hızlı atması gerekli :)
bu cupra izmitte de ayni spectemiydi? biz cok cok iyi yurumusuz o zmn...
Orjinal boyutu 60 olduğu için öyle bir fikir yürütmüş arkadaş :)
İzmitteyken yazılımı yoktu sadece otto son susturucu ve forge blow off vardı şuan blow off sökük yazılım ve komple 60 lık var ama dediğim gibi vermesi gerekeni vermiyor
emir ,senin arabayı izlediğimiz en keyifli deneme sc s2k ileydi , baştan sona kadar cok güzeldi yenişemiyordunuz fln bir türlü :) :)
Çok takdir ediyorum hemde gündelik kullanıyorsun, denemekten çekinmiyorsun. Hilmi lerle denemenide merakla bekliyorum. Geçilsende , geçsende arada dağlar olsada izlemesi zevkli olacaktır çünkü işin içinde hırs yok , uzağa işeme modeli yok :icon_tup:
sölediklerin cok dogru , taktir etmedim desem yalan olur.gercekten sc s2k cok keyifliydi seviyorum böle dise dis denemelere ztn sonradan arkadaslada konustuk oda cok keyif aldigini sölemisti yol kenarinda durdugunda.seninde dedigin gibi gündelik kullaniyorum arabayi , sabah ananemi evden alip migrosa alisverise goturuyorum , öleden sonra babami iş yerine veya istedigi bi yere birakiyorum , aksam ablam ve annemi gezdiriyorum gece gazlamaya geliyorum :icon_tup: keske biraz daha arabayi hafifletme sansim olsaydi ama işte gundelik olunca zor oluyor.hilmilerle her zaman denemeye varim cok duzgun ve yardımsever insanlar , gecip veya gecildikten sonra hic kafaya takmadikları için her yerde gider dener muhbbetimi yaparım.tekrar iyi niyetinden ötürü tesekkür ederim.
insallah bi gun denk gelirsek sıkarız tabi , tembih geldi aslında er ile deneme diye ama benim gecilmek gibi bir fobim yok ölede bi iddaamda yok , o yuzden deneriz :) aktarma ve kg avantajlarında haklısın arabami biraz hafiflete bilsem eminim daha guzel olur ama imkansiz ne yazikki ... aslında 2 hafta once gelmistim izmire ama sen sanirim yoktun pistte gorsem kesin gelirdim yanina muhabbet ederdik :) neyse gorusmek uzere.
Kenx zaten arabayı sokucek olsaydık 7 kısı tek kapı a3 e bınemezdık hahahah:D
Konfor+performans+huzur= RNN ;)