|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: yok
|
Bugun bizimkilerle baya eglendik ama maalesef videolarda yine gercektekinin yarisi kadar cikiyor sesler ve goruntulerde gercektekinden biraz daha uzak gorunuyor galiba convertten fln yada tv lerde fln kullanilanlardan lazim artik
![]() Videodaki ve alttaki aciklamalari okuyup ona gore yorum yaparsaniz sevinirim arkadaslar hepimiz beraber oturup kalkan arkadaslariz cunku Birde kesin bundan onceki M5 videosundan bahsedenler olacaktir o konudada aciklamada bulunim. Dikkatli olanlariniz o videoda headers ve filtre olmadigini farkedecektir.Headers ve filtre 1 sn farkettirdi F430 a 100-200km/h de (kabaca 10 boy ) ve zaten bundan 2 gun once tekrar denemisler,F430un sahibi arkadasimin soyledigine gore baya rahat sekilde gecmis. Headers in bu kadar fark ettirmesinin bence en buyuk etkenlerinden biri orjinal headersda bile 2 tane katalitik olmasi ve supersprintlerle hem bunlardan kurtulunmus hemde direk cikisin saglanmis olmasi. Iyi seyirler http://videos.streetfire.net/video/A...tte_682670.htm Son Düzenleyen halilcakir; 21-05-2009 17:52. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
AVK servisin twin turbosu deil dimi bu
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Clio RS
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
selam
arkadaslar driftbox uzerinden bu tip hesaplamalari yapabiliyorsunuz ..olcum sonuclarini pc ye aktardikdan sonra kendi programini kullanarak veya dbox icin yazilmis diger programlardan faydalanip hesaplamalari cikartabiliyorusnuz..cok sayida olcumu degisik hp lerde ve degisik araclarda yapinca ,ara hizlanma mesafe tarzi seyleri hesaplama pek zor olmuyor.. RS611:baya iyiydi konular bilgi ogrenmeye ve ogretmeye dayali olsa ne hos olacak Bu aslinda TechTurkey in kurulma amaci ve en onemlisi dostuk ve arkadaslik.. son olarak: halili tanisaniz severdiniz kisaca gercekden emin olmadan 1sey soylemez,yanlis yapinca ozurunude diler saygilar __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechTurkey
|
konuyu ben actim ....
pasat yazdiklarini biraz daha acarmisin , bu sana verilen yetkiler felan derken . haha hihihi forumda roll moll yaparken iyide is cezaya gelincemi boyle isyankar oluyosunuz ? halil sana zaten bisi demiyorum . egolarini tatmin eymeye calisan emolar gibisin . senin bu forumda olamamani dusunen insanlardan biriyim zaten acik acik yaziyorum . kimseyide burda tahrik edip tel mel verme . sonunda sen pisman olursun , laf soz dinle. hatta yazma bence . __________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
m project konusmana dikkat et
ayni seyler senin icinde gecerli varsa derdin ekle msne yada konusalim telde |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: Prelude 2.2vti
|
__________________________________ ..::PASSATURBO1::.. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
m project ozel msgda attim sana sirf burdan konusmus olmamak icin
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Daha önce de yazmıstım tekrar yazıyım, su onaylanmamıs yayında olmayan videoların konusu direk silinse nasıl olur?
Videonuz onaylansın, bi izleyin orada test edin sonra foruma konu acıp yazın. Daha iyi olmazmı? 3 saattir video yok ortada
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: ...
|
koca adamlarsanız hala neyin peşindesiniz herkez birbirine gider yapıyor ayıptır
__________________________________ Samsa |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
konu video fln degil beyler artik benim icin dedigim gibi gider vs bunlari bilmem ben cocukca seyler
sadece acik acik benimle kisisel derdi olan iletisime gecsin diyorum ne fazlasi ne eksigi derdide yoksa hitabina dikkat etsin |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: Scirocco
|
Hele bugün XBOX'ta Forza oynamışımki F430 ile güzel güzel turlamışım onun gazı var üstümde.
__________________________________ Old BUGEYE Mafia Member " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "RWD yanlarım demiş FWD sardırırım demiş AWD yahu gençler sizinle uğraşamam demiş....
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
3 saattir burda polemik içinde yazacağına video'yu youtube'a yükleseydin keşke
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
youtube u acamayanlarda izleyemeseydi degilmi?100 mb lik dosya youtubedada farketmez
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Scirocco
|
açıldı video arkadaşlar
__________________________________ Old BUGEYE Mafia Member " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "RWD yanlarım demiş FWD sardırırım demiş AWD yahu gençler sizinle uğraşamam demiş....
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
C6 zaten F430 ile kıyaslanabilecek bir performansa sahip degil, videoda da beklenen sonuclar olmus.
C6 Z06 olsa F430 muhtemelen görünen farktan fazlasını yerdi. Otomobillere masallah, video icin de ellerine saglık ![]() Bundan sonra da video onaylandıgında konu acarsan hem gereksiz tartısmalar önlenmis olur hem videolar konusulur
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Z16LET
|
güzel video beklediğime deydi eilinze sağlık
![]() bu arada f430 çok feci devirleniyor şanzuman olayı bitirmiş . vette vites atınca sanki devir başa dönüyo çevirene kadar zaten ferro uzuyo. Son Düzenleyen BlackEmperor; 18-05-2009 02:29. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|