|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: "Corsa OPC" "206 CC"
|
Vmax chipden sonra yine Vmax la devam ettik.
70 mm den Komple egzost, dbilas flowmaster ve downpipe taktik.. Cok yakinda dnyo geliyor 230 hp civari bekliyorum. http://videos.streetfire.net/video/Corsa-OPC_683840.htm http://www.youtube.com/watch?v=LiTAfD2hBfw __________________________________ Corsa OPC V-Max
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
![]()
__________________________________ Corsa OPC V-Max
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
|
müthiş olmuş valla deneme video'larını merakla bekliyorum
70 mm egzos derken herhangi 1 markanın birebir sistem egzostunu mu taktınız acaba? |
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 2011 factory JCW
|
inşallah sorunsuz yürür maşallah
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Erden hayırlı olsun kardeşim,çok güzel oldu gerçekten,en yakın zamanda dyno sonucunu bekliyorum bu arada egzoz spec nedir fotosu vs. var mı? Sesi orjinal gibi olmuş,susturuclar duruyor mu üzerinde? Kat arıza lambası vs. yaktı mı?
__________________________________ Best OPC owner yet. Son Düzenleyen .::EmrE::.; 23-05-2009 20:52. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Vectra GT
|
maşallah kaliteli gidiyosun, 230 olur büyük ihtimal. dynoyu bekliyoruz.
__________________________________ http://img21.imageshack.us/img21/8364/23897876.th.jpg BTCC Silverstone Finale Lap- 1992 |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
cai güzelmiş
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Focus 1.6Tİ-vct, BMW e90
|
ses cok hoş, flowmasterın vaat ettıgı guc ne kdr, sen nasıl farklılıklar hıssettın?
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for handling cars Best handling FWD car replica Focus St
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Astra OPC-ACT
|
maşallah on numara
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Tesekkurler arkadaslar.
Flowmaster 6 hp diye yaziyordu ama tam bilmiyorum. Farklilik olarak egzost dowpipe ve flowmaster ayni anda yapildigi icin hangisinden ne kadar fark etti bilemiyorum..ama hepsi beraber baya bir fark ettigi soyluyebilirim. aksilik olmazsa hafta ici dnyo ya cikaracagim daha once sadece chiple 210 hp 360 nm vermisti. simdi 230 hp civari bekliyorum. EMRE . Ariza yakmadi. yada yakti halletdiler. Tam bilmiyorum. Vmax rusya yapti. Ses baya bir gorultulu oldu....:-) orjinal halden cok farkli..Belki video dan sana oyle gelmistir.. __________________________________ Corsa OPC V-Max
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Selam Erden,
hayırlı olsun!! Hehe, demeki senin arac orada yapildi.. Vmax iyi bir arkadasimdir ;-) |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Ciğerli Böbrek
|
Hayırlı olsun.Devam
__________________________________ R-Turbo |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Bu flowmaster nedir nasıl bişidir.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 06:20 ::::

Erden hayırlı olsun kardeşim,çok güzel oldu gerçekten,en yakın zamanda dyno sonucunu bekliyorum
fotosu vs. var mı? Sesi orjinal gibi olmuş,susturuclar duruyor mu üzerinde? Kat arıza lambası vs. yaktı mı?