en kısa zamanda senide sahalara bekliyoruz senin gibi düzgün bi adamın erken jübile yapmaması lazım. biz yine aramızda makaramızı yapalım
Printable View
en kısa zamanda senide sahalara bekliyoruz senin gibi düzgün bi adamın erken jübile yapmaması lazım. biz yine aramızda makaramızı yapalım
üni bitircez, çalışıp para kazancaz die baya koptuk demek :s
K vtec ye maşallah diyelim ama artık demek istiyorum bende K vtecle...
merhaba arkadaslar rc nın sahibi benim. o aksam sadece izlemek ıcın ordaydım ama bı deneyelım dedık aracı bugune kadar hiç sıkıstırmadım kıyamadıgım vede bundan once gt vardı onda cok sorun yasadıgım ıcın sıkıntı olur diye. o gece ılkkez sıkıstırdım aracımı. arac bılgınız gibi 1360kg. aracta zaten asırı yuk vede malzeme vardı bagajımda. k plaka arkadasımız devamlı vtec acıcı ıle denedi bunu göz artı etmeyelim. buda demek oluyorki o 2ncı viteste 5bın devırde vtec acarken bende 2 vites 5 bın devıre yakın oluyor vede ayırması normal oluyor. guzel geceydı kazasız belasız atlattık. fn2 arkadasa geldıgımızde diğer seyleri bastan anlatmamıza gerek yok ;)
maşallah iyi yürüyor
K vtec den cıkan o duman normalmidir ?
maşallah araçlara ,
fakat RC denemesinin sonucu normal değil
THP 175 hp araç boru değil sonuçta
vti'ı ezmesi lazım bence.....
neden RC 5500 de deniyor ki, bir üst vitese atsana hatta 2?
arkadaşlar öncelikle 207 rc ile eğlencesine denedik bunu belirtmek isterim.arabam çoğu vtec gibi biraz yağ yakıyor duman ondan yani bide 0 40 kullandığım için biraz daha da fazla yakıyor.RC İLE DE İLK DENEMEMİZ VTEC AÇIKKEN 2.DNEMEMİZ BENİM 3000 DEVRİMDE OLDU.
Oki kanka bekliyorum egsoz işini kafaya takma halledeceğiz.