yav su vtecleri toplayalım bi ara :)
Printable View
yav su vtecleri toplayalım bi ara :)
vtec 10 seneye rağmen verdikleri performansları oldukca iyi japon işi oldugu için sanırım bunu fransızda yakalamak mümkün diil diye düşünüyorum ama rc yi kullanan arkadaşın pilotaj yeni araç olması ve kıyamaması nedeniyle vtec arayı böyle açabiliyo bence burda o geçer sen geçersin diilde konu bence 10 yaşında bir arabanın yağ yakmasına ragmen bu performansı!!
daha saglıklı karşılaştırmalar ben geçerim sen geçersin diilde hangisinin çiğeri sağlam ona bakmalıyız bence şahsi düşüncem kimse yanlış anlamasın
yağ eksıltmeyen vtec vtec deıldır:D
selenoıdden ust kapaktan karterden heryernden eksıltıorum hamdolsun:D
Fark etmez ikinci denemede 6500 de bastıtırım kanka.
6500 derim başka bişey demem.tememmi neyse konu yine kaynayacak.
7000de bassana tayfun tam tork devrın ıste:D
Kanka muratta kardeşimiz yaw bizde geçme geçilme yokki.
murata gıcıgım o yuzden dıyorum anca sen geçersin yerime:D
şaka bı yana cok onemlı bole demen.degerımızı bılmemız lazım
kamer sen 2 ben 3 basalım cek ordan 1,5 adana:)
tamam kabul :D gelırken getırrım 1.5ları :)
king demişsiniz geldim :D:D
erkay senin araç RC değilmiydi yaa. Avatarındaki otomobil bölümünde 207gt yazıyor.
cem mcs yi bekliyoruz. onada gider :D
trafik yapmam yapanlarında kınıyorum :D
kanka videolar evde eve gidince konu açarım koyarım videoları
vıdeoları beklemedeyız o zmn:D
bak kanka millet videoları bekliyor. rezil olma sonra diyeceğimde ama allahtan arabayı sattın :d
kanka dua et o akşam bs typeR serhatla sıkıyodun :D ben kullansam iyice yalan olmuştun. :d zaten ertesi gün sattın arabayı :d
arkadaşım araban hayırlı olsun araba gerçekten güzel araba cem benim samimi arkadaşım biz işin makarasındayız ama
cem in arabasının fn2 typer ı 1 boy geçtiğini sana kim söylemişse yalan söylemiş :confused: 1 boy mu yanyana yürüsün yeter. benim iyi bildiğim bi araba o videoları koyunca anlarsın
sagolasın eyw.tabiki arkadaslar arasında bole seyler yasanır.ben cemin arabasının typarı 1 boy geçtigini solemedim.1 2 boy typerın gectigini ima etmeye calıstım.yanlıs anlamıssın.bundan dolayı 1 2 boy geçilmek yada gecmek okadar onemli deil.1 2 boy geçmek için o paraları FN2 ye vermezdim dedim.;)
eyvallah yanlış anlamışım demekki, :o zaten bende o kadar parayı peugeot geçeyim diye vermedim araba gözüme güzel göründü sıfır aldım yarın s2000 alabilirim onlada peugeot geçersem sen peugeot geçmek için mi s2000 para verdin diye yazarmısın
aslında sende haklısın cem benim kankam olmasa o kadar para vermişim ya peugeot la denemem bile ;)
değerine göre deneniyorsa hiç deneme olmasın o zaman zaten değerleri belli