şaka gibi ya gerçekten..:D:D
Printable View
şaka gibi ya gerçekten..:D:D
en azından yıkanmadığında kokmaz :D :D
sasırmıs bu yaaa :)
tuzlu balık olmuş :)
görgüsüzler apaçiler dırzolar dızlar.... Bunlar bunu helal yoldan alsalar bu kadar heba edemezler, bence bi çingenlik war bu işte :D :D :D
gitti boyası yazık vala çizik çizk olmustur full çakıl oldu araba
İşte bir yüksek arabayı jip zannetmemenin sonucu.
Firmalar yüksek arabalarını jip diye satışa sunuyo olanlar oluyor.
Bir land crusier olsaydı kalırmıydı gerçek jip :D
bu yüksek arabanın arazi tekerleği olsa bile ben oradan çıkacağına inanmıyorum, o yetenek yok bu arabada
bi eski kasasıyla aynı durumu gözlerimizin önünde yaşattı bi gurup iki sene önce.Bizde karşıdaki tepeden durumu izliyoruz şaşkınlık içinde...Piknik için geldikleri kavaklı sahilde durduk yere arabayı denizin ortasına sürdü ailenin en zekisi ,,, sonra araç suyun ortasına çakılınca o mütiş kahranamkıl yapan arkadaş dier aile büyükleriyle beraber don atlet kalıp arabayı arkadan itmeye kalktı:D ,, bi ara başka bi arabayla da çekmeye kalktılar ama en son köy içinden traktör geldi , öyle çıktı araç:D
aaaaaa x5 suda gitmiyormuş:D:D:D
Plakası: 34EF925
Markası: BMW
Modeli: 2008
Sahip Belge Tarihi: 30.06.2008
Tescil Birimi: AVCILAR
Renk 1: SİYAH (Metalik)
Renk 2: -
Cinsi: ARAZİ TAŞITI - JEEP
Çalıntı Mı: HAYIR
Hak Mahrumiyeti: YOK
Yalnış görmediysem SD modeli :)
jip ya her yere girer ama böle çıkamaz :D aahhhh ahhh
valla o konumda neyi koysan kalır bence..
lo mahmut çipi soktım sahile, şöle bi Ş'orti yapayım dedim denizin önünden, ula arazi vitesi diye elfrenini çekmişim, kaydı araba kıç attı denize daldı. arazi vitesi nerdeydi bunun mahmut.. kaldum lo çakıldı araba...
Hey Güzel Allah ım, biraz da baa ver :)
bi daha o jeepiyle denizin 10 m yanına yaklaşmaz :)
videodaki x5 in sahibi gibi yaratıklara x5 i dürbünle bile göstermicen arkadaş mındar etti alete.yazık valla yazık.aslında eksoz var die bizin durduran polisler bunları durdurup "in la aşşaa" çekcek vallaa bak.çok kızdım :D
x5 in rezilliği değilki içindeki kelin rezilliği...
biara eksozlar suya girince köpürtü verdi denizi:D
dedim yarcak geçcek :D ama nerde bizden biri olsa cigerini bile sökerdi aletin oraya kuyu açardık
hahaha yurdum insanı :D
best of 2009