bunun ustune daha soylenecek bısıy yok
Printable View
Arkadaşlar polemiğe gerek yok...
Herkez istediği Hp de olabilir.
efe bu postu sen atmışın
http://www.techturkey.com/forum/show...2&postcount=15
bu yazdığın posttan ben dynoya çıktığınıa anlıyorum,ama şimdi dynoya girmemiş diyosun
Maşallah beygirler havada uçuyo gene sanki bu hpler bööle havadan düşüyo yahu arkadaşlar sölerken kolay geliyo ağza da 450 hp ile 600-700 hp arasında inanılmaz fark var.
Araç sahibinin azından forumda yazılı bi bilgi göremedim ben ?
Başkasının arabasının Hpleri ile tartışma yaratıp bu forumu kirletmeyin !
iddası olan varsa koysun dyno verisini kimse cevap atmak zahmetinde bulunmasın bitsin gitsin ...
Yok arkadaşımın dedesinin bıyığı 150 metre arkadaşım söledi geyiğine gerek yok araç sahibi eyer üye ise foruma O yazar. Eyer üye değilse ama başkasının azından söletiyosa bunu idda eden arkadaş bi dyno verisi koysun siteye saygısız şekilde konu türemesin bu ortamda ....
veriomuş dedim ben gormedm etmedim ya........
arkadaşımıda 23:50 itibari ile aradım hafta içi MRT99 dynoya giricek herkes ilgili forumdan gorebilir dedi....
selam
arkadaslar daha sakin olalim lutfen....
Ankaradaki arkadaslarimiz ne hos vakit gecirmisler belli
bizde ayni sekilde guzelce devam edelim
saygilar
sami
Son uyarım Sakin...
Ef186 +1
Mış mış mış, miş miş miş lerle forumu kirletmeyelim aracın sahibinin 700 hp gibi bir iddiası olduğunu sanmıyorum, kendisi dışında yorum yapılmazsa sevinirim.
Dipnot olarak 600hp bir evo videosu koyuyorum
http://www.youtube.com/watch?v=os7eKSAq-Y8
Saygılar
ben en son soluceğimi
http://www.techturkey.com/forum/show...8&postcount=62
postta soledim walla artık orası araç sahibinin suçu
ben bu siteye zamanında bilgi edinmek amacı ile girmiştim yaş itibari ile küçük olunca ezilceğimi bilseydim üye olmazdım nedenini anlamış değilim başka bir konudada aracı olmayan bir arkadaş aşağılandı daha önce de ben bir post'a gülmem sebebi ile aşağılandım falan filan... bunlar sanal alemin tuzu biberi eğer bu siteye üye abilerimin canlarını sıktıysam özür dilerim herkese ii geceler....
dıablo hala 4 ceker dıolar dıablo 2 ceker aradaslar???
vaLLaha bravo kardeşler inanın çok güzeL oLmuş..
efecim kimsenin seni ezmek gibi bi amacı yok ama sanırım bi iki ufak hata yaptın bu konudada :( ve bunun üzerinde devam ettiğinden dolayı böylece uzadı kimsenin efeye yüklenelim gibi bi yaklaşım olamaz,olmaz vede olmadı fakat sen hem senin olmayan bi araç ile ilgili hem veri olarak verdiğin rakamların gerçek olup olmadığını bilmeden hemde ortaya bununla ilgili bi kanıt koyamadan sölenen her söze cevap verdin sanki bu bilgilere birebir hakimmiş gibi ...
Bundan çıkartıcağın not bence şu olmalı emin olmadan kesin bilmeden bunu bi forumda bi arkadaş ortamında ısrarla savunma .. Çünkü sen savundukça inanmayan insanlar çıkıcak ve sen sölediklerinle kalıcaksın :(
Seni üzmek istemezdim ben kendi adıma inşallah demek istediğimi anlamışsındır cnm ;)
Sevgilerimle
K.Buğra YILDIRIM
teşekkürler buğra abi
ocak 2006 itibari ile bu siteye üyeyim bugune kadar binlerce sey öğrendim hiç bilmediim bir konuyu bile burada öğrenecek kadar cok bilgi içeren bir site bir forum burası ancak su anda senin msjın ile bir sey daha anladım
"baskasının seyi ile gerdeğe girilmez" bugün baska bir konu içindede aynı laf soylenmiş işte şimdi bu laf dogruluunu kanıtladı
hmm öğrenmeye acık degilsin profesyonel birinden yardım aldın mı?
"Diablo VT (Ver. 1), 1993-1998 and Diablo VT Roadster (Ver. 1), 1995-1998
After three years of making minor adjustments to the standard Diablo, Lamborghini decided in 1993 that a second, even more specialized version of the car could add new customers to the brand. Starting with the basic Diablo platform, Lamborghini engineers added a viscous-coupling type all-wheel-drive system, an improved power steering system, resized front wheels and tires chosen to work better with the all-wheel-drive system, four-piston Brembo brake calipers, an updated dashboard design and a new computerized suspension system featuring aggressively tuned Koni shock absorbers. The suspension system could be left in "auto" mode where it was controlled entirely by the computer, or any of four separate "modes" could be manually selected by the driver via buttons in the cabin. The vehicle still lacked ABS brakes."
burda yazar bak :)
http://www.lamborghiniregistry.com/D...drivetrain.jpg
http://www.lamborghiniregistry.com/D...oVT/index.html
bak bunları incele burda yazar ;) insanları yanlıs bilgilendirmeyelim.
yuregır 600 luk evo o arabaları gecıyosa 700 luk suby nelerı gecmez
Videodaki Evo 600Whp 600hp değil:)Çok güzel gidiyor ama..
600 luk ams nin evosunda hacim 2.3 ve turbo ams gt35 işlem gormus bir turbo.
mrt de hacim 2.5 ve turbo yine islemli gt35 cokta uzak degil heralde denilenlere dimi arkadaslar?
ozamn o araba 4 ceker ıse
kım o arabyı kullanıosa ve kım o kullanının altıne verdıyse helal olsunn ne dıyım bı ınsan kendını bu kadar bıtırır rezıl edder verılen paralara yazık
senın ne ısın var araba denemede yarıstırmada eger bılmıosan ısı evınde otur arabalarını temızle valla yazıklar olsun rezıl ettı kendını dıablocu arkadas.