|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: MK3 Astra GSi & W124 Mercedes-Benz
|
SVU: kn kutuiçi filtre, chip, 60mm komple egzoz(son susturucu kötü durumda)
EMG: chip Arabamızdaki eksikleri görmek için deniyoruz Engin'le. Güzel de video yapmış saolsun ![]() http://videos.streetfire.net/video/S...GSI_685651.htm __________________________________ mkIIIGSi16V Powered by; Opel Tech Service PPR Motorsport |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
abi o camdaki pislik ne yuh diyorum iyi cam kırılmamış![]() Maşallah
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
Ben tespitimi soyleyeyim;
3'te basinca ayni gidiyorsunuz, 4'e atinca sen 3/4-1 boy falan one geciyorsun, 5'e atinca Engin yakaliyor.. Ama guzel vites atmisin ha, aferin.. ![]() Pek yenisememissiniz, masallah ikizinin arabasina da.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Pislik adam işte temizlemiyor arabasını
![]()
__________________________________ mkIIIGSi16V Powered by; Opel Tech Service PPR Motorsport |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Misafir
|
Çok güzel deneme olmuş sessiz sakin efendice
![]() Karşı araçta tek kişi var sanırım. Onun dışında da ağırlıkları bilmiyorum ama fark ağırlıktan gibi geldi bana. Ya da ne tarz yazılım kullanıldı araçlarda? Hazır veya Custom? Ya da her ikisi de aynı map mı öyle sorayım ![]() Hava Filtresi ve Egzoz farkını tam gözlemleyemedim. Belki sonradan açmada biraz etkisi var gibi. |
|
|
|
#6 | |
![]()
|
Kamera olan araç(SVU)'da da 2 kişi var aşşağı yukarı 90+80 kg Bendeki chip 7300 kesicili olan sıradan bi yazılım. SVU'daki ni Engin İngiltere'den getirdi map'ler farklı yani. __________________________________ mkIIIGSi16V Powered by; Opel Tech Service PPR Motorsport |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Misafir
|
Senin araç alt devirlerde daha iyi gibi.
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Evet düşük hızlarda daha iyi. Yüksek hızlara çıktıkça Engin geliyor.
Benim şuan eksiğim Buji kabloları ve doğru düzgün bi filtre. __________________________________ mkIIIGSi16V Powered by; Opel Tech Service PPR Motorsport |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Misafir
|
Gideri var arabanın. Devam
|
|
|
|
#10 |
![]() |
top speed i yok arabanın ama güzel açıosun arayı emre maşallah
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Evet top speed olayını bende kafaya takmış durumdayım 200'den sonra bişeyler oluyor.
__________________________________ mkIIIGSi16V Powered by; Opel Tech Service PPR Motorsport |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Misafir
|
Hava filtresinin yardımı olacaktır bir nebze. Egzozla da desteklersen daha hoş olabilir.
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Bide filtreleri değiştirip denicez bakalım
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
Maşallah emre
yaptıkça iyi sonuçlar alacağına inanıyorum
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Emre çocuk nasılsın arabanın işleri bittimi ben egzantrik i söktürdüm. Gel deniyek
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Astra Coupe 2.0T
|
Bi dakka hakkımı yemeyin kardeşim
,60mm komple egzostr yok benim arabada. headers ın bitiminden sonra orta susturucudan önceki yumurta susturucudan itibaren 60mm borular, en önde yumurta susturucu, ortada BİLEN marka orta susturucu ve sonda ne olduğu belirsiz, içi dağılmış ve öten bir son susturucu ![]() Ağırlık konusuna değinecek olursam; artı olarak ben 90 selimde 90küsür kg emre ![]() emre de klima tesisatı ve kompresör sökük, kısa kayış var, stepne yok, sub yok, amfi yok bende stepne orjinal çelik jant, sub amfi yangın tüpü bagajda ne aararsan var ![]() ![]() ![]() Emrenin arabada komple düz susturucusuz bir egzost var, sadece son susturucu var onunda içi boş zaten ![]() artı emrenin üst kapakta da güzel bi işçilik var ![]() zaten emrenin 4ün ortasından sonra ivmesinin düşmesi bence üst kapakla ilgili diye tahmin ediyorum. bi dahaki sefere benim kutuiçi KN i emreye takıp öle denicez :] step by step nası yürüyor arabalar göreceğiz inşallah
__________________________________ Turbo Engine Astra Bertone Coupe Turbo [Stage 1] Powered by Opel Tech Service Son Düzenleyen KA®ANLIK; 02-06-2009 08:42. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Focus Mk2 Ghia 1.6 tdci/Mondeo Mk2 2.0 Ghia
|
masallah masallah
komsu güzel gidiyorsun ama benim gibi dogruyorsun sende sanzımanı öyle hissettim
__________________________________ Oktaykan Power |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Astra Coupe 2.0T
|
yok be cenk,
tam tersine, vites geçişlerinde ayağımı gazdan çekip, çok nazikçe vites atıyorum zaten 3 ten 4 e atarken dikkat edin emre zank diye çıkarıyor kafayı ![]() aksine şanzımana karşı çok naziğim
__________________________________ Turbo Engine Astra Bertone Coupe Turbo [Stage 1] Powered by Opel Tech Service |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Misafir
|
maşallah araçlara devamını bekliyoruz....
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|