fazla merak iyi değildir sivilce yapar.
senin yardımına ihtiyacı yok geniş takıl sen.
Printable View
bak ne güzel demişsin geldi gecti diye peki dusundunmu niye geliyoda burda durmuyo gecıo gıdıo dıe..
dur ben solıyım,cunku herkeze bunu yapıosunuz olmussunuz eskılerden 15 20 kısı sızın dedıklerınıze ıyı dıyen ıyı,kotu dıyene hurraaaa hucum bole efelenmeler yok bılmemneler.ondan sonra adam gelır buraya yazı yazıp goruslerını bılıdırırmı?ac bi bak foruma 4500 kişi uye sureklı konularda yorum yapan kac kısı war toplasan 50 yı gecmez (mod lar harıc)
bunun sebebını dusundunmu nıye?işte bu yuzden mıllet dıyokı yanı sımdı bısey yazacam bunlarla ugrasacam adam yazmıo dewam edıo..örnek ben ve arkadasım yok ınanmıyoruz hanı bole gıdemez bısılermı war bı yanlıslıkmı war hanı gıdıosada bısıler wardır dıyoruz aynı tayfa bızede aynısını yapıosunuz..bende bundan sonra fazla yorum yapamıyacam nıye zaten sohbettekı elemanların alayı burda bıze aksı durum guden elemanlar ben tutupta sızın yazdıınız bıseyede yorum yapmıyacama gore bende kaynayıp gıderım ve benım gıbı nıcesı kaynar gıder...bu tutumu degıstırın bence..ne kadar fazla dostluk olursa o kadar ıyı ve yayılan bı forum olur:icon_tup: