Bu gece geldim ama çok güzeldi videoları bekliyorum mafyaların bir tanesini 6. viteste yakaladım selektörü yedi sağa geçti naihahaha. Umutun arabasını beğendim vallla 5 te geçti beni 6 da iken ben bittin tamponunda.
Printable View
yaa vites aralıklarını bilmiorumki normalde hep 6700 civarı atıorum ben vitesi 5te doldurmadan gitmiomuş meğerse 6 da bayılıomuş senden soora akıllandım 5 i doldurdum ondan soora denediklerimde ortada zaten:D hak ver o kadar sene vti a bindik şimdi pejo yabancı gelio :D
Maşallah kardeşim güle güle kullan çok diri duruyor araç nazar değmesin. 306 kasası çok güzel bir kasa zaten. Benim acilen motor yaptırmam lazım yakında kırılır bu şekilde zorlarsam.
üstad bişi daha sorucam onu izleyemedim ben senin hb kırmızı s vtcle deneme sonucu ne oldu
S ile 5 de kesiciye kadar gidemedik ama aynı gidiyoruz. İki defa denedik sanırım, aynı araçlar.
seninde acilen motoru açtırman lazım böle fazla çıkma ben rodajı yeni bitirdim dün çıktım ilk defa bugünde iknci çıkışım işte şu arkadan 17 jantları söküp öndeki 55 yanak lastikleri 50 ye çevirip aracı biraz bastımmı benm işim taamdır biraz da motor açıldımmı tadından yenmez sevdim ben bu gti ı :)