kaç kg..:beuj:
Printable View
Acitmadan incitmeden çkisss yapacak kadar :)
yokuş aşağı mı bastın?
5 senedir VTS kullanıyorum...Bir türlü böyle hızlanıp gitmedi..Ya benim araçta hata var..Ya bende iş yok..Yada senin araba bir şey var :)
Sorunsuz sürüşler dilerim...
"filtre 15 ytl hot air
ne idüü belirsiz chıp 7950
kısa mısa yok
güsel fifti tuning marka eksozum var
komple 51 lik boruda yok
klima takılı kayışına kadar
en ufak sokulmus bır agırlık yok sadece istetme yok o da krikoyu kaybettim"
bu şartlarda bi 106 nın kadranın o şekilde ilerlemesi düz yolda imkansız gibi görünüyor. ha kadrnaı hatalı da olabilir...
16/63 orjinal ayna mahruti ile 185/55/14 lastik ölçüsüyle bu arabanın 7000devir/dakikada 213km yapması gerekıyor dıye bılıyorum yanlışşam duzeltın.
şimdi bi bak bizim araba kacıncı viteste basmaya baslıyor..1. viteste basıyo böle yürüyo erkanın araba 2. viteste böle yürüyo benim takıldıgım nokta orası..
2. viteste alt devirden yukarı dooru o hızlanma cok tuhaf şahsen bizim araba 2 de bassa o kadar seri devir indiremez..
"filtre 15 ytl hot air
ne idüü belirsiz chıp 7950
kısa mısa yok
güsel fifti tuning marka eksozum var
komple 51 lik boruda yok
klima takılı kayışına kadar
en ufak sokulmus bır agırlık yok sadece istetme yok o da krikoyu kaybettim
o zmn su parcaları upgradeedıceksınız adam gıbı bıseler yapcaksınız...birde istetme diil stepnedir doğrusu.
kardeş şanzumana gelincede o işte nerden geliyo anlatıyım..
şimdi bendede saxo 2 vts wardı oda orjinaldi şimdi ben onla 7.4 devirde 148 yapıodum ve gördüğüm butun orjin saxolarda hemen hemen bu devirlerde bu hızları yapıyo ama erkan hocamın arabası 7.4 7.5 lerde 160 larda oluyo oda biraz tuhafıma gitti o soruyuda ondan yönelttim..
şimdi rozda 3 te 160 yapıo diyeceksin ama rozda 160 ı 7.8 devirlerde yapıo bu şanzuman işide ordan geliyo yani:icon_tup:
bunlar kafamıza takılan sorulardı..ben her seferınde yazdım hani gidişine bişey demiorum ama o 2 deki ara hızlanma cok acaip biz onu cozemedik..
onurcum alemsin vllahi
o zmn su parcaları upgradeedıceksınız adam gıbı bıseler yapcaksınız...birde istetme diil stepnedir doğrusu.
yani tşşkr ederim bilgin için ama ne idüü diye bi kelime oldugunu ve de fifti deil fifty demen lazım ken neden sadece istetmeye takıldın ben orayı anlayamadım :D:D:D:D:D:D:D
bu arada herkese çok tşşkrler evet fatii nın dedigi dogru bnm takıldıgım nokta orasıdır araçta kısa bıle olmamasına ustune ustelık orjınal snzumandan daha uzun bı sanzumana sahipken vts 2.viteste o kadar devri nasıl ındırıyo ben buna hala şok um ben 1 de basıyorm da bu kadar gıdıyor vede ankarada ciddi anlamda iyi yuruyen bir araçtr yani ben geçemelezler demıyorum elbet biri gelir geçer ama o vts varken yani her arabanın şansı zor 2 de öyle cıkan ibre omrumde gormedim