olur abi bak o hertürlü uyar plakası ne :D
Printable View
soner abi sen bi plaka ver ben söyleyim sana :D
ben kelimedekı eksık harflere degıl yanlıslıga takıldım.ınsan bulmak ıstedıkten sonra herseye bahane blur.sen yada siz artniyetliysniz benım yapabılıcegım bırsey soz konusu degıl.
Ben sıze ınsanca yazdım,ister okuyup,anlayıp lafı dogru yerınden anlarsınız.İstersenız laf sıze batar cımbızla cıkartmaya calısırsınz.Size kalmıs tamamen.İstetmeye takılmamın sebebi geçenlerde forumda bırısı daha stepneye ıstetme yzdı kımdı hatırlamıyorum 2.kez karsıma cıkınca ondan dolayı takıldım yoksa .... olmaz ;) Maksat birşeyler ögrenıp paylasmaksa,turkceyıde duzgun kullanmak lazım.
http://s146.photobucket.com/albums/r...nt=al0-210.flv
valla bnm araba ii giderdi zamanında bilen bilir erkanın arabasında 1 boy filan hızlıydı belki hafif bayır aşağı böle gidiodu (bayır aşağıolduğunuda ilk defa itiraf ediorum uahuahuahua)
valla sokecem motoru gtı motoru swaplicam:D
kim soner abi ben bulamadım :D
Askerlıgı beraber mı yaptık? yoksa beraber mı gıtcez :) O kadarını anlarım eyv.ta siz erkan gıbı 50-180 video ceksenıze farkı gorseydık :) Unutmadan yoluda cekın lutfen.(sonra saıbeler laflar falan edenler olur aman dıyım)
kardeş askerlıgını bılmem ama senın nıyetın bellı..
sen yolu bosver araba getır ben sana bı mılyon tane vıdeo cekıp yolluyacam bız bunu 70 derece egımlı yolda cektık varmı ıtırazı olan?
ıtırazı olan varsa getırır 106 sını saxo sunu denerız yokus assamı yokus yukarımı goruruz:icon_tup:
onur adam 50 cekti diye 50 mı cekıyım yani emin ol hatırlamadm bile kaçla bastıgnı hatırlasam 50ylede 10 lada 100lede herşeyle basardım yok yani sen harbiden saldırcak yer arıyosun yeter tartıştıım şu kadar adam kılçıklık yapmadı sen 40ton şey yazdın bi derdiniz mi var arkadaş benle...nyse uuraşamıcam evde cıkmak zorundaym ztn ***** kpss ye hazırlanıyorum akşam devam ederiz
Valla arabayı getırıımde senın bı ısıne yaramazyaw:D ben sadece biyerden biyere gıtmek ıcın kullanıorum cunku arabamı,hırs yapıpta baskalarının aarabasını gecıım *** atıyım falan dıye dııl.
70derece egımlı yolda cektıysenız eger kı helal olsun n guzel soylemıssınız,keske herkes bole olsa:icon_tup: Benim niyetim fln belli diil siz adam gıbı yazılan yazıdan anlamadıgınız ıcın sıze ters gelıyo heralde ...
sen ne yazdın da konu buraya geldı bi söyle
Ne biliyiim yaa ona mı dıkkat etcem konu nerden nereye geldı dıye?
Asıl sen n yazdında boyle bı konu acıldı ona dıkkatını cekmenı tavsıye ederım .:);)