abı o konuda yardımını alıcam kesınlıkle, vteclerde oksıjen sensoru sorunlumu oluyorkı veya ne gıbı dezavantajı oluyor:confused:
Printable View
Serviste 600 tl gibi bir rakammış tabiki ebaydan alınacak gelecek. Ben alacağım haber veririm beraber getirtiriz 100 ila 150 tl mi ne tutuyordu geçen sene. Şimdi max 170 tl olsun.
arkdaşlar nasıl hallediyorsunuz yaw öle ebay alışwerişlerinde taa nerelerden geliyor sorun çıkmıyormu merak ettim gerçekten...
Sağlam satıcı seçimi,Paypal kullanımı,Sanal kart mutlaka gerekli,Alışverişin meblasını ayarlama sonrasında bişey yok.
Ben canadadan Si-R ve Mugen stickerı aldım. Bişey lazımsa site sponrosu Rls performance getirir veya diğer arkadaşlarımız var yardımcı olurlar.
headers'ı 2.0inc yapmam lazım ara borularıda 54mm düşünüyorum birde caı pek iş yapmıyo bu araçta galiba o kanıdayım artık
Maşaallah tüm araçlara hepsi biribirinden güzel ve sağlam kazasız belasız severek izleyenlerdenim :)
kocaman maşşallah hepsine, çekimlerde çok net kesin melih el atmıştır artık roll cam uzmanı oldu :D
tayfun ben degıstım acayıp fark edıor yakıtı ve gıdısı.
bosch taktım ben.bilal abiden almıstım 200 liraya