Boşver minik. Gider yapanlar sana yanaşamayacaklarını o kadar iyi biliyorlar ki. Gerekn mesajı almışlardır onlar :)
Büyük gemi açık suda yüzermiş ;) Sana yakışmaz sığ sularda zamanını boşa harcamak :)
Printable View
Boşver minik. Gider yapanlar sana yanaşamayacaklarını o kadar iyi biliyorlar ki. Gerekn mesajı almışlardır onlar :)
Büyük gemi açık suda yüzermiş ;) Sana yakışmaz sığ sularda zamanını boşa harcamak :)
maşallah maşallah hilmi, çok güzel olmuş emekleriniz karşılığını almışsınız.
ama 375hp cupra geçebilir seni aman dikkat et:D AHAHUAU
hey MaşAllah çok iyi yürümüş Allah kaza bela vermesin.
bu aracin izlemedigim bi videosu daha kalmamistir sanirim internette...Mükemmel bisi ögrenci halimle turboya özendiriyo günaha sokacak beni banka soycam gidip:)
Miniks abi kazasiz belasiz nice R lari kovalaman dilegiyle..MASALLAH
maşşallah ciidi yürüyor nazar degmesinn.
maşallah bi geçmek kalmış
gecen gün bizzat ayar asamasinda gördüm yürürken...cok korkunc duruyor :D hayirli olsun tekrardan cok güzel sonuc
Masallah 110 lardan baslayip o suratlerde o kadar az fark super :)
K7 Gixxer ile öyle gitmesi mükemmel bir sonuç :) Tebrik ederim minikler bir ara ayarlayalımda 600 ile deneyelim şu sonuca göre rahat geçmeniz lazım 100 km de basılırsa kafa çıkarması bile zor gibi gözüküyor :) Tekrardan maşallah
tutunsa biraz süper olcak.
C16 17-18psi bide slickle halini düsünemiyom bile.
yine masallah.
masallah yav cok guzel olmus.benimde hayalim sedana k20 turbo.insallah olur.kazasız belasız abi
bravo gerçekten..
çok iyi yürümüş hulk..ellerinize emeğinze sağlık valla. k7 ile bu kadar az fark cidden denilebilecek pek birşey yok :)
bravo gerçekten çok iyi yurumussun,maşallah diyelim nazar değmesin hulk'a
Allah razı olsun arkadaşlar stock motor oldugu için yakıt hazırlayıp basınc acıcam ozaman daha saglıklı ve daha güsel yürücek inşallah
tabi kankacım hallederiz
Hala movistarı geçemem diyormusun acaba:)
maşallah
supersporlarla denemek lazım asıl..911 turbo vs..
masallah, iyice saka makinasi olmus :icon_tup:
video açılmıyor galiba :(
hayır bır problem yok acılıyor
süper hulk güzel gitmiş...Hiç ölçüm yapma şansı oldumu 100-200 arası. Tahmini 5-6sn civarı sanırsam motora göre bakıldığında.. Tebrikler çok başarılı..:)
Maşallah Allah nazarlardan korusun.
ölçümü yapmadık henüz bu aralar yaparız
Xor amin cümlemizi
maşallah gayet başarılı :)
Masallah valla hilmi ayrica helal olsun yapip bi koseye koyup senede 1 video cekip turbo arabam var demediginiz icin :D trnin en hizli k20 sini bekliyorum ben sizden. Ama bi kamera ve mount da alinda arabaya gusel gusel izleyelim. Kazasiz belasiz insallah.