mükemmel sonuç 1000 liklerin kralıyla bu kadar yürümek söylenecek söz yok kazasız belasız k20 doğru ellerde diyelim
Printable View
mükemmel sonuç 1000 liklerin kralıyla bu kadar yürümek söylenecek söz yok kazasız belasız k20 doğru ellerde diyelim
maaşallah hulka:icon_tup:
Teşekkürler arkadaşlar
ama amacım motorları gecmek degil benim
benim esas istedigim ben atmosfeik iken bana gider yapan turboluların şimdi gider yapması
Boşver minik. Gider yapanlar sana yanaşamayacaklarını o kadar iyi biliyorlar ki. Gerekn mesajı almışlardır onlar :)
Büyük gemi açık suda yüzermiş ;) Sana yakışmaz sığ sularda zamanını boşa harcamak :)
maşallah maşallah hilmi, çok güzel olmuş emekleriniz karşılığını almışsınız.
ama 375hp cupra geçebilir seni aman dikkat et:D AHAHUAU
hey MaşAllah çok iyi yürümüş Allah kaza bela vermesin.
bu aracin izlemedigim bi videosu daha kalmamistir sanirim internette...Mükemmel bisi ögrenci halimle turboya özendiriyo günaha sokacak beni banka soycam gidip:)
Miniks abi kazasiz belasiz nice R lari kovalaman dilegiyle..MASALLAH
maşşallah ciidi yürüyor nazar degmesinn.
maşallah bi geçmek kalmış
gecen gün bizzat ayar asamasinda gördüm yürürken...cok korkunc duruyor :D hayirli olsun tekrardan cok güzel sonuc
Masallah 110 lardan baslayip o suratlerde o kadar az fark super :)
K7 Gixxer ile öyle gitmesi mükemmel bir sonuç :) Tebrik ederim minikler bir ara ayarlayalımda 600 ile deneyelim şu sonuca göre rahat geçmeniz lazım 100 km de basılırsa kafa çıkarması bile zor gibi gözüküyor :) Tekrardan maşallah