tek kelime;bomba
Printable View
tek kelime;bomba
çok güzel olmuş helal olsunn
arabayı canlı gordum emırganda :D harıka olmus kazasız belasız : ) ısıklarda durmustum bende arkadasla konusuyordum :)
mekanımıza gelip aramadığınız için emeği geçen herkeze teşekkürümü borç bilirim :)
Herkeze tesekkürler arkadaşlar yorumlarınız için sağolun tekrardan..;)
Normal olculerde olan plastık teli kullandık ama ucu ucuna yettı yanı baska bır tel kullanmadık hatta aksaraydan almıştım onu ;)
Ya burda hep yazısıyoruzda sıma olarak tanımadığımızdan bende son anda cozdum işi baktım vıdeo dıyo benı tanıyo bıde baktım subaru var dedım bu Denız :)
Senın arabanda maşallah kardeşim guzel ve dırı duruyor kazasız belasız..;)
Ya kaç kez cıkardım telefonu valla cebımden arıycam dıye ama artık senın parmağında bulgarı yuzuk var dedık bozmayalım keyfını evlı barklı adam yoksa bılırsın, senın bugun trafıkte yaptığın gıbı yapmayız :)
hadi canımm video mu çok heyecanlandım bak şimdi kanka benim hiç videom olmadı biliyorrmusuunn :( :D istiyorum onu
Eşi benzeri olmayan bi show car , buğra'nın tecrübeli kamerasından yansıyınca gerçekten tekrar tekrar izlenebilen ve Çocuklara torunlara gösterilcek bi video çıkartmış ortaya..
Emeği geçen herkesin eline sağlık..
Neresi neresi :)
tebrik ederim bugra herzamanki gibi döktürmüşsün :) megane çok şık maaşallah allah kaza bela vermesin ;)
Eline sağlık çok güzel olmuş...
Artık hard işlerden hoşlanmiyorum :) Ama emek var hak var beğenen beğenir elinize sağlık.
Çok teşekkür ederim.Beğendiğinize sevindim =)
Heyecandan ne dediğimi biliyor muyum ben :D
Teşekkür ederim =) Çok yakında,eğer istediğim kalite de ki ekipmanları sağlarsam,daha güzel ve daha özel projelere imza atabilirim.Internet TV gibi ;)
Çekimime gelerek şereflendirdin beni.Her ne kadar ismini unutsam da çok teşekkür ederim :D