tek kelime;bomba
çok güzel olmuş helal olsunn
arabayı canlı gordum emırgandaharıka olmus kazasız belasız : ) ısıklarda durmustum bende arkadasla konusuyordum
![]()
mekanımıza gelip aramadığınız için emeği geçen herkeze teşekkürümü borç bilirim![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Herkeze tesekkürler arkadaşlar yorumlarınız için sağolun tekrardan..
Normal olculerde olan plastık teli kullandık ama ucu ucuna yettı yanı baska bır tel kullanmadık hatta aksaraydan almıştım onu
Ya burda hep yazısıyoruzda sıma olarak tanımadığımızdan bende son anda cozdum işi baktım vıdeo dıyo benı tanıyo bıde baktım subaru var dedım bu Denız
Senın arabanda maşallah kardeşim guzel ve dırı duruyor kazasız belasız..
Ya kaç kez cıkardım telefonu valla cebımden arıycam dıye ama artık senın parmağında bulgarı yuzuk var dedık bozmayalım keyfını evlı barklı adam yoksa bılırsın, senın bugun trafıkte yaptığın gıbı yapmayız![]()
hadi canımm video mu çok heyecanlandım bak şimdi kanka benim hiç videom olmadı biliyorrmusuunn![]()
istiyorum onu
Eşi benzeri olmayan bi show car , buğra'nın tecrübeli kamerasından yansıyınca gerçekten tekrar tekrar izlenebilen ve Çocuklara torunlara gösterilcek bi video çıkartmış ortaya..
Emeği geçen herkesin eline sağlık..
Dr.Ecu
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
tebrik ederim bugra herzamanki gibi döktürmüşsünmegane çok şık maaşallah allah kaza bela vermesin
![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Çok teşekkür ederim.Beğendiğinize sevindim =)
Heyecandan ne dediğimi biliyor muyum ben
Teşekkür ederim =) Çok yakında,eğer istediğim kalite de ki ekipmanları sağlarsam,daha güzel ve daha özel projelere imza atabilirim.Internet TV gibi
Çekimime gelerek şereflendirdin beni.Her ne kadar ismini unutsam da çok teşekkür ederim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)