sürünmek ne kelime kanka tırtıl gibi oldum:D
Printable View
maşallah araçlara hep sağlam araçlar
emre burak maşallah yine zevkli bi deneme yapmışsınız ama UP sanırım biraz daha iyi yürümüş bu sefer :):soru:
burak sana dün ne demiştim:) senin rot u geçeceğinden emindim fakat 4sonuna kadar tutunabilecek mi bilmiyordum hakkaten sağlıklı olarak gördüğüm 1 denemede 4 sonuna kadar kafa kafaya 5 e atınca min 1boy eh önde merakım gitti maaşallah..
Dün biz kavacığa doğru şansımızı deniyelim dedik..Dönüşte mcde biraz takıldık siz gelirsiniz diyede otobanda dağıldı herkes sanırım..Bu arada dün bize securty car şeklinde eşlik ettiği için mustafaya çok teşekkürler..
Video güzel olmuş eh yine bi adım önde anlaşılan :) Maşallah tüm araçlara...
öncelikler burak sana ve geceye katılan arkadaşların hepsine teşekkürler.çok zevkli denemeler oldu.eh vtec gerçekten 5.viteste farklı gidiyor,4 sonunu beraber bitiriyoruz sonrası *****.s vtecle denememiz oldu fakat video çekemedik sanırım.vtecten önceki aracım 306 gti dı,up 306 nın gidişide güzel bu arada maşallah diyeyim.
olm burak sendekide ne 5 miş ha. :)
bır oncekı gecenın vıdeoları nerede:D
abı vıdeo cekmedıkkı valla sen solesen cekerdık:D ama bıdakıne cekerız ıstersen
Maşallah maşallah dün bizde terastaydık haberlerinizi aldık. Nazar değmesin araçlara artık ben gelemeyeceğim herşeyiyle orjinale dönüyorum uzun bir süre kadar.