Denemeler hep 4k ile 4500d de oldu dusuk devir yapmadik.upla 1 kere denedik vtes kacirdim gecti.
Printable View
Denemeler hep 4k ile 4500d de oldu dusuk devir yapmadik.upla 1 kere denedik vtes kacirdim gecti.
başkan onu konuştuk ya zaten çözümleme yapamadık :D sen 4500 deyken o nasıl 3000 binde oluyo diye bide senin vites kaçırmama gibi bir lüxün zaten yok 3 ve 4. vitesin yok gibi 7200 dönüyorsun avansın kısık daha ne olsun
Kanka biz gecildikmi tebrik ediyoruz bahanemiz yok:) neyse bu konu cok uzadi bundan sonra kabullenmeyi bilenlerle deneme yapariz.Boyumuzun olcusunu aldik
Bende orjinal headerı takayım bide düz boru yaptırayım bakalım boy geçileceğim. Haeder ne işe yarıyormuş görelim.
Crx i bende merak ediyorum cem 2 defa aradı bi kısmet olmadı denemek. Yanlız bi sorun var bende 17" den ufak lastik yok şuan bene 14" leri özgür aldı.
Çünki bu işi zevk alalım diye yapıyoruz stress atalım diye stress olalım diye değil.
Şuna dikkat edelim yeter.
"İskender Büyük Senden Büyük ALLAH Var."
benim egzozda sıkıntı vardı demiştimde zaten benim gelme amacım maksat muhabbet olsun burak beni 3 kere çağırdı gidememiştim kırmıyım bu sefer dedim. özgür abi beni geçti 3 boy belki fazla eh de geçti oda 3 boy felan belki fazla.o gece ben 3 kere 3 vitesi kaçırdım:D sıkıntı değil.benim maksadım muhabbet birazda stres atalım dı. plotaj çok önemli benim daha öğrenecek çok şeyim var :D
aynen konumuz bu değildi aslında. iki kişi arasında konusulmus özel seyleri buralara tasındı ve konu buralara geldi.
senin senkromeçlerle ilgili bir sorunun varmı yoksa vites atmayamı alışman lazım :D
bide en uyuz olduğum içinde bulunmak istemediğim durumdur bu geçme geçilme mevzusu kaç zamandır sadece izlemeye gelirim bu yüzden arabamla bile gelmem :)
:hehe::hehe::hehe:
motor açılacağı zaman senkromeçlerde değişir hatta imkan olursa güzel bir baskı balatada kullanırsın güzel olur
Bi akşam ben kullanayım kardeşim senin arabayı.
Kamer kardeşim turbo bedavaya olmuyorki satmak gerenk :) arabadan soğumam ben şükür şu hali bile yüzümü kara çıkartmıyor.
gelsin gt 30 larrrrr :D
yaw yapmayın turbo fln yazık arabya :(
güzel olacak güzell baştan adam gibi yaparsan sorunsuz binersin bunun keyfi yok hiç bişeyde..
çok iyi olur abi :D
mutlaka tak acayıp fark edıor ya.ben stage1 taktım o bıle super oldu