cellom seni seviyorum :D
Printable View
106 ya maş diyelim güzel yürümüşsün rs,le
fakat rs-in daha iyi bir gideri olması gerek üzerindekilerle;)
nasi yani egzantrikli Rs i gecemeiomu roz :( bn gectiin arabalardan sona m3 lere m5 lere gözü dikmiştim :hihih::hihih: şaka bi yana 2 sininde maşallahı war cok guzel yürüo 2 side :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
gercekleride burda acıklayım bnide gecemio ROZ efsunlu ROS umu :D:D hızı kıt bnmkinin ama ustunde duası war ya sanzuman kulanı kırdırıom ya debriyaj sıyırttırıom .... :cokgreen:
öncelikle ardacım ilk mesajını bana attıgın için tşşkr ederim hahahahahahhahahahahahahaha mesajlar : 1
bari bi avatar mavatar yap gelmişin yeni yetme gibi lan :D:D
olm nie acık ettin bizi ilk msjı tanısmaya atacaktık bn onu unuttum gitti :S:S avatarla ugrasmaya başlamıştım tam simdi :D:D
ROZ un nasıl yürüdüğünü biliyorum :)
bu güne kadar gördüğüm en sağlam atmosferik olarak giden 106 :)
2 sinede koca bir:icon_tup: maşallah :)
tşşkr ederim kardeşlerim :D
evet kanka bana kısa yakışmaz ben kısacı adam deilim :D gerekirse otobana çıkarım 235 imide yaparım :D:D kimse bana mani olamaz tutmayın beni :D
maşallah 106ya güzel yürümüş
e artık bi yazılımdı hafifletmeydi kasnak ayarıydı ekzantrıktı bnde giriyim bu olaya böyle olmucak ben stok dedikçe üstüme daha çok geliosunuz :D stok stok stok....stok ne varsa denemeye hazırım :D:D:D
Ateş hava su toprak olcek :D
Yok yok öyle bişey aslında benim arabada forged kol piston, dog box şanzıman var hatta gizli throttle bile var ama çaktırma, anca bukadar yürüyor ağzına kadar dolu haliyle, bu RS lerin topu böle zaten yürümüyor meletler, millette yerse diye yok 11.5 afr de yürüyorum cart curt ayağı çekiyoruz, en azından söylüyorum arabamda forged lar ve throttle da var, birşeyler gizlemeye gerek duymuyorum :p
maşallah her iki aracada sarı 106da bi ayrı güzel canm :D