neden o sanzımanla serı atılmıyormus :) gel atalım :D
Printable View
neden o sanzımanla serı atılmıyormus :) gel atalım :D
evet dogrudur sonucta araclarımızı kendı aramızda guclerını gormek ıcın denıyoruz o ara belkı sıkıntıları vardır olabılır daha oncekı gıdısınıde bılıyorum hepımızın aynı mesela bu vıdeoda benım baskı sıyırıyor bılen bılır ayarları vs herseyı bıttıkten sonra tekrar denenır ıstenırse veya baska bı tegle.
kanka murat abiler kendileri hidrolik sisteme cevirdiler arabalarını kendi ugraşları ile
pek randımanlı çalışmadıgından atılmıyor biraz elden gecmesi lazım daha prof kişilerce ozaman on numara gecer vitesler tabikide
zaten aracı şeref ustaya götürüyormuş bi gittiginde parmaklasa usta çok iyi olur merkesde elden gecmiş olur hem
arabanın motoru bızde toplandı zaten rodajı daha bıtelı bısı olmadı, ama sanzımanla ılgılı bırsey soylenmedı bıze en azından ben bılmıyorum. geldıgınd ebı bakarız olmadı sorun varsa cozulur
Konunun hortlaması güzel oldu ,zevkli bir konudur :)
bızım turbo sı ıda dahıl edeyım konuya rodajımız bıtesın ayarımızı yapalım denerız turbo teg ve sı larla :)
valla kısmet olursa vede ciddi bir problem değilse şuanki sıkıntı bende gelirim yanınıza.
:D:D:D ya deneyelımde LPG ayarları bozuk debrıyaj kacırıyor vıtes kolu cıkıyor :p
sende gızlı nos varmıs ben senle denemem sonra benı gecersen mılletın ıcıne cıkamam:D:D
saka bır yanada ınsanlar gecılınce dunyanın sonu geldı zannedıyor gereksız seyler bunlar :soru::soru:
aynen katılıyorum mustafayı ellı kere gecmısımdır hala sıkı arkadasız hıcte alınmadı :D