maşallah 5 kere izledim videoyu 4te tutunuyor yazmışşınız 4te kaçla gidiyor araba?:D
darısı turbolanmayanların başına bakalım ben ne zmn turbolucam vtsyi:D
Printable View
maşallah 5 kere izledim videoyu 4te tutunuyor yazmışşınız 4te kaçla gidiyor araba?:D
darısı turbolanmayanların başına bakalım ben ne zmn turbolucam vtsyi:D
maşallah on numara çpk güzel kazasız belasız günlerde kullanın
herkes herkesı gecebılır ama onemlı olan kımseyı gecmek ıcın degıl arabayı kendın ıcın yapmaktır. ozgun ben utku caglar tolga(ksk) adını hatırlamadıgım arkadaslarım bızler kendımız ıcın yaptıgımızdan dolayı gecmısız gecılmısız onemımız yok. tabı kı aramızda denıyecez arabalarımızı gorucez ama bu bırbırımıze bılendıgımızden degıl dost oldugumuzdan. zaten arabalarımızı yaparken hep bırbırımızı arıyoruz bılgı alıyoruz hatta beraber yapıyoruz hepımızın arabasında mutlaka hepımızın bılgısı el degmıslıgı vardır. zaten bu yuzden bu arabaların vıdeolarını ızlıyorsunuz. ınsallah daha da cok ızlıyeceksınız. bızler arabaları yapıp yatırmaktansa yaptıktan sonra canını alanlardanız. Allah hepımızın gonlune gore versın ınsallah. hayırlı kandıller.
çok fena çokkk
maşallah
sanırım motor stok hala:) valla bravoooo gerçekten herşey mükemmel inşallah hep böyle gider:) çok başarılı
Masallah Hilmi valla.. Diyecek bisey bulamıyorum.. :D
maşallah maşallah :D wundebaa :D
bir kedi gördüm sanki........:D gidiyo sanki........maşaallah münüklerüm..
14 sanıyede adamın vitesi bitti sonra 2 sanıyede frene bastı hahahahahahhhahahhhahahahhhahah
bi tutunabilse harika bişey olcak da nası tutunsun araba bnde olsa geceleri uyuyamazdım bunu yere tutundurabilmem lazm diye :D
Masallah cok fena bişey olmus :eek:
Sanki boşta gaza basıyomuş gibi hahaha maşallah tekrardan uyku açmak için birebir :)
Aslında tutunamamak iyidir..
Tutununca kırılıyo arabalar :D
Maşallah miniciklerim, Allah kırdırmasın...
Ofofof bu nedir böyle süper emek var cidden sanki buzda yürüyor aah ahhh :)