Teşekkür ederim.
Saol kardeşim.Beğendiğine sevindim.
Teşekkür ederim Yavuz abi =)
Saol kanka.Halledicem en kısa zamanda =)
Printable View
Teşekkür ederim.
Saol kardeşim.Beğendiğine sevindim.
Teşekkür ederim Yavuz abi =)
Saol kanka.Halledicem en kısa zamanda =)
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.Beğendiğinize sevindim =)
Saol Gökhan.Yeni bir bilgisayar alıcam ilerleyen zamanlarda.Daha iyi olacak yani =)
Teşekkür ederim Emre =)
Sonunda seyredebildim şirkette açmıyor kafayı yedim akşama kadar.
Çok çok güzel olmuş ellerine sağlık kardeşim. Tüm sürücülere ve araçlara maşallah nazar değmesin.
Buğra ayrıca special thanks kardeşim. Eşime drift için bir araç almak zorundayım artık. :)
bugra abi bu işi hakkaten aştın m3 ün girişiyle başlayan süper serüven cok güzel sahnelerle devam ediyor başarılarının devamını dilerim...
gerçekten muhteşem bir film olmuş, ellerinize sağlık :icon_tup:
her video kısa film havasında yapılıyor.eline saglık cok guzel olmus acılar vs. okullu olmanın faydaları işte :)
eve gidince izlicem ama eminim mükemmel olmuştur ;)
elinize sağlık hem yanlayanların hem organizasyonun her kısmında emeği olanların
buğra senin ayrıca eline sağlık ;)
Buğra dostum harikasın. Uzun bir video olmasına çok sevindim ve bundan sonrada kısaltma bence uzun olsun seyrine doyalım. Başarılarının devamını dilerim tebrikler. Bu arada böylesine bir günde emeği geçen herkesi tekrar kutluyorum.
ankaradada ısterıssss
vidyo süper
Teşekkür ederim.O anı hissettirebildiysem ne mutlu bana =)
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim abi.Beğendiğine sevindim =)
:D :icon_tup:
Teşekkür ederim canım benim =)
Teşekkür ederim abi.İzledikten sonra da yorumunu bekliyorum ama haberin olsun =)
gerçekten güzel olmuş, yapılan işi bu kadar iyi şekilde ekrana taşıdığın için teşekkürler buğra.
emeğine sağlık buğra,güzel işler çıkartıyosun : )
Kanka artık cılgını cıkarttın direk yabancı video izliyo gibi oldum.Super geliştiriyosun kendini...Eline zevkine sağlık.
başarılı.tebrikler
ee çok çabuk bitti bu :) elinize sağlık mükemmel olmuş..
yapılması gereken bütün yorumları telefonda canlı olarak yaptığım için buraya pek bişey kalmadı kanka :) Eline emeğine sağlık..inşallah çok daha iyi yerlere gelirsin..telefonda en sonun konuştuğumuz konu içinde canını sıkma... bir şekilde düzelicektir ;)
Can
Eline sağlık buğra yine çok kaliteli vir video olmuş. YAkında bilim kurgu falanda yapıcaksın diye korkuyorum :D
eline saglık cok guzel olmus.
bugra ellerıne saglık gercekten yalnız kotayı doldurdum resmen asıl ızlemem gereken vıdeoları nasıl ızleyecem:D:D:D:D
Çok güzel buğra Ellerine Emeğine Yüreğine sağlık ...
Mükemmel...
Tebrikler.
Oha diyorum Buğra. Harika bir video olmuş. D1 videosu tadında. Vimeo zaten en sevdiğim site görüntü kalitesi harika. Bu kadar iyi görüntüleri hangi bilgisayarda işliyorsun. Ya çok sabırlısın yada çok hızlı bir bilgisayarın var. :)
çok iyi görünütüler çekimler beyler hepiniz çok güzel işler çıkarıyorsunuz harika..
Buğra sana olan tüm dileklerimi açıkca msn'de yazdım zaten ondan burayı kirletmiyorum..
Helal olsun .... :)
severek izliyoruz. ;)
buğra ellerine sağlık...cidden bu konuda artık marka olduğunun ispatı olmuş bu video..
abı organızasyonu bu kadar ıyı anlataman benım ıcın super oldu cok gelmek ıstıodum gelemedım :) ama gelmıs kadar oldum denır ya aynen oyle abı cok basarı cok klas olmus vıdeo ellerıne saglık abım
Bugracım harikasın gene ellerne saglık bize bu güzelliği yaşatan herkezin ellerine saglık mutafa merte soylede bu videoyu bulgarlra izletsin biz yaprsak böyle yaparız diye ;)
Jdm Works ailesi olarak komple kör olduk biz videodan sonra :D
Buurayı dava ediciiiiz .
muhtesem tebrikler bugra :)
çok başarılı bir video ve çok başarılı organizasyon, tebrikler.
çok güzel çalışma olmuş ellerine sağlık
gönülden tebrikler çok iyi iş cıkardınız organizasyon ve buğrayada cekimler için kocaman tebrikler
Harika olmuş video, ellerinize sağlık.
güzel çalışma olmuş:):) ama ben müzik'ten fazla araç sesi duymak istiyorummmm:)
Estafrullah,teşekkür ederim Serhat.Solo videoları mecbur kısaltıyorum çünkü ortaya artık konu kalmıyor anlatacak.Festival ya da organizasyonlar öyle değil tabi,uzattıkça uzatabiliyorsun.Tekrar teşekkürler.
Teşekkür ederim.Beğendiğinize sevindim =)
Teşekkür ederim Baran.Bir üst seviye artık 35mm adaptör ;)
Teşekkür ederim kardeşim.Güzel dileklerin ve nasihatlarına her zaman kulak veriyorum,biliyorsun.İnşallah dediğin gibi çok iyi yerlere gelebilirim.Diğer konu zaten benim hatam,biliyorsun.İnşallah seneye daha rahat bir şekilde halledebilirim.
:icon_tup: **mcks**
Teşekkür ederim Alican.Korku filmi çekmek istiyorum aslında amatörce =)