gönülden tebrikler çok iyi iş cıkardınız organizasyon ve buğrayada cekimler için kocaman tebrikler
Printable View
gönülden tebrikler çok iyi iş cıkardınız organizasyon ve buğrayada cekimler için kocaman tebrikler
Harika olmuş video, ellerinize sağlık.
güzel çalışma olmuş:):) ama ben müzik'ten fazla araç sesi duymak istiyorummmm:)
Estafrullah,teşekkür ederim Serhat.Solo videoları mecbur kısaltıyorum çünkü ortaya artık konu kalmıyor anlatacak.Festival ya da organizasyonlar öyle değil tabi,uzattıkça uzatabiliyorsun.Tekrar teşekkürler.
Teşekkür ederim.Beğendiğinize sevindim =)
Teşekkür ederim Baran.Bir üst seviye artık 35mm adaptör ;)
Teşekkür ederim kardeşim.Güzel dileklerin ve nasihatlarına her zaman kulak veriyorum,biliyorsun.İnşallah dediğin gibi çok iyi yerlere gelebilirim.Diğer konu zaten benim hatam,biliyorsun.İnşallah seneye daha rahat bir şekilde halledebilirim.
:icon_tup: **mcks**
Teşekkür ederim Alican.Korku filmi çekmek istiyorum aslında amatörce =)
Maşallah buğra, aracların sahıblerınede tebrıkler, guzel organızasyon olmuş..
Teşekkür ederim.Beğendiğinize sevindim =)
Teşekkür ederim Tünay.Kotayı doldurmana üzüldüm =) Ama kota doldurmadan da izlenmez bunlar,biliyorsun :p :D
Teşekkür ederim =)
Teşekkür ederim =) Vimeo gerçektende en iyi ve en kaliteli görüntüyü sunabilen bir video paylaşım sitesi.Zaten, Dünya üzerinde ki bir çok amatör ve profesyonel video prodüktörü bu siteyi kullanıyor.Bilgisayar konusuna gelince,inanılmaz bir sabrım var diyeyim =) Kullandığım bilgisayar çünkü çok yetersiz ve bazen beni deliden çıkartabiliyor.16 çekirdekli bir bilgisayar almam lazım eğer daha iyi videolar yapmak istiyorsam.
Teşekkür ederim Kemal =)
Teşekkür ederim =) İltifatın için ayrıca teşekkür ederim =)
Teşekkür ederim Ali'cim.Başka bir organizasyona gelirsin artık =) Hissettirebildiysem ne mutlu bana.
Teşekkür ederim.Mert beğenmedi gene videoyu,drift yok diyor :D
Linkin Park... :D
Çok güzel olmuş herkesin ellerine sağlık...
süper bir video özellikle giriş kısmına bayıldım. Aksam canlı yayında ekrana vericez bakalım :)
:D
Çok teşekkür ederim =)
Teşekkür ederim Reşit abi =) Beğendiğine sevindim.
Teşekkür ederim =) Ama bu gidişle 1 sene sonra ihtiyacım olur gibi gözüküyor :D
eline sağlık buğra, bilion sen bu işi :icon_tup:
heryere yazdik ama tekrar tekrar yazilasi tebrik edilesi bir video bu ;D
ellerine kollarina saglik kanka sen bu isi biliosun bu isi cok guzel yapiosun bence brakma : ) derim been
Güzel bi organizasyon olmuş. Video da çok başarılı olmuş, harbiden helal olsun.. :)
bekliodum da bukadarını beklemiodm :) harika olmş
buğra gerçekten müthiş bir video olmuş ellerine sağlık ayrıca amele yanıklarım halen duruyor ama devamı sabırsızlıkla bekliyorum
Yanarımda bu organizsyonu kaçırdığıma yanarım:Deli:Ellerine sağlık Buğra gerçekten en az ordaki kadar adrenalin salgıladım yine süper bi iş başarmışsın Önün gerçekten açık ileriki zamanlarda çok iyi yerlerde olacağından eminim:icon_tup:TEBRİKLER:icon_tup:
son dakika aksiliği yüzünden gelemedim bu organizasyonu kaçırmam çok kötü oldu...
Buğra abi video harika eline sağlık emin adımlarla ilerliyorsun :)
süper video olmuş eline sağlık buğra
Gerçekten çok ama çok başarılı. Ellerinize sağlık.
İnsanın tekrar tekrar izleyesi geliyor;)