ahk Nickli Üyeden Alıntı
Bilgiler için sağol arabayı yükleme yok (senin araca göre) ama inanılmaz koruma var tork limitörünü kaldır başka bi elektronik sınırlayıcı çıkıyor :)
bahsettiğin diski gördüm ssperformance sanırım çıkaran firma tabi aynı şeyden bahsediyorsak ama ben sadece bir diskle çözüleceğini sanmıyorum.
ölçüm konusunda söyleyebileceğim aynı gece basmalarımda "tabi doğruysa" camp2'de gücü 200 kw görüyorum sonra 220kw görüyorum hatta 300kw bile görüyorum neden bu kadar değişiyor bilmiyorum çünkü aynı yerde aynı şekilde basıyorum kafasına göre takılıyor sanırım belki bu sebepten dyno'larda fazla değişken güçler ölçülüyordur.
Şanzumanı halletmeden hiçbişey yapmıycam zaten evc'yi söküp ecu'yu stock'a çevirdim şanzuman bekliyorum. O yüzden belki şanzımanla ilgili bi gelişme olmuştur diye tüm evo konularına dalıyorum :D
Cevap için teşekkürler.
Hakan