|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
Kısaca anlatayım
dün gece bu sti ile denemeye gittim fakat arkadaş ben 60 -260 basarım dedi bende 100 - 110 gibi basarım cünkü o suratlerde ben sarıcam dedim oda ee öle olucak tabi dedi ben başka şekilde basmam dedi kendisi çok hızlı oldugu için neyse gidelim dedi arkadaşlarına bende okadar geldin 1000 lik ile denemek istiodunuz al 1000 lik deneyin dedim tamam dediler bende yanıma bir arakadaşımı aldım video ceksin diye subaru tek kişi videoyu izleyin benimle neden aşşa süratte denemek istdigini anlıcaksınız 3 te basıyorum yanımda bir kişi var ![]() ama tabi tahmin ettiginiz gibi aracta sorun var boost cut yapmış bu arakdaş daha evvel beni Hulk 0.6 barda iken 4 5 boy gectigini iddia ediyordu hemde arabasında ufak turbo varken hemde arabanın içinde 3kişi varken yorum sizlerin kim hızlı siz söyleyin he bu arada arkadaş sen bana rüzgar tüneli yaptın dedi ama ben tünel münel göremedim ![]() ayrıca dikkat ederseniz 6 ya ttıktan sonra bir sefer gaz bırakıp tekrar basıyorum kaç boy geriden bastıgıma dikkat ediniz NOT:karşımdaki arkadaş gibi davransa bana karşı hırs yapmasa asla böle bir konu açmazdım http://videos.streetfire.net/video/2...car_691900.htm __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür Son Düzenleyen miniks; 28-06-2009 18:17. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
içinden geçme bu oluyor herhlde
Maşallah Maşallah
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
ALlah razı olsun
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Misafir
|
maasallah saka oolmus valla
rengıde super motoruda kazasız belasız |
|
|
|
#5 |
![]() |
eger gücüne güvenen biri olsa idi 100de basmayı kabul ederdi.
ole biri olmadıgı yarıs sonunda ruzgar tuneli yaptın gbi seyler dediğinden belli. istedikten sonra bahane çok. senin cok daha iyi yürüdüğün bariz belli
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Gerçektende çok sıkı Allah kaza bela vermesin...
__________________________________ PISTON GARAGE Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
...........
Son Düzenleyen ibooo; 29-06-2009 14:53. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: KADETT GSİ-ASTRA GSİ-KADETT SR
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Scirocco
|
2 araç arasında bariz fark var, hulkla denendiginde geçiçegi bariz belli aksi sölenemez
__________________________________ Old BUGEYE Mafia Member " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "RWD yanlarım demiş FWD sardırırım demiş AWD yahu gençler sizinle uğraşamam demiş....
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Evo IX
|
kankam masallah on numara olmus ALLAH kaza bela vermesın..100 260 bı 10luk olur
arkadas cok ıddalı ıse senın lastıklerın gelmesıne zmn var sokup yollıyım lastıklerımı kankam 1 gun oncesınden hbr verme ama 2 gun oncesı olsun
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
kesinlikle hulk daha hızlı.. baska hiç bir söze gerek yok... subaruyu kullanan arkadas hiç dikiz aynasına bakmamışmı..
__________________________________ Mehmet ÜNAL.. |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
beni tanıyanlar bilir ler ben 0 dan da kalkarım problem degil yiyecegim boyların hesabını yapmam zevkine gazlarım amaaaaaaaa ben onun istedigi yerde basıcaksam eger ozaman oda benim istedigim yerde basıcak tek taraflı olmaz bu işler yada bende bırakıcam bu gazlama işini sırf drift box ile yarışcam ![]()
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
bole oldugunu bılseydım otekı lastıklerımı hmn gıder ne pahasına olursa olsun alırdım kazasız belasız kardesım benım.
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: White Rs @ New Kangoo
|
Maşallah..O Subinin seni geçmesi için bir 70-80 hp ye ihtiyacı var
__________________________________ Piston Garage |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: var
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
abı 70 80 de kurtarmaz gıbı geldı bana
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
TechTurkey
|
Hulk u gecebilicek bi subarunun tekerde 490 500 vermesi gerekir. 60 da nie basmak istemiski avantaji ne anlamadim. Senin saricagini biliyor sanirim onu avantaj olarak gormus.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
Abesle iştigal etmiş arkadas maşallah Hulk'a...
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 05:44 ::::

Gerçektende çok sıkı Allah kaza bela vermesin...

kazasız belasız kardesım benım.