uzatmaya gerek yok kurbaga hazır maslak ara sokakta degıl heryerde denerız...
Printable View
uzatmaya gerek yok kurbaga hazır maslak ara sokakta degıl heryerde denerız...
miniklerin denediği arabalar motorlar çıkardığı güç ortada herkes herşeyi yapacak deil bütün dünyada bu böyledir bende kendi garajımda arabaları yapıyorum sanayidede degilim yetmediğim yerde arkadaşlarımdan yardım alıyorum forumda birazdaha seviyeli tartışalım saldırırcasına konuşmalar yakışmıyor
Bende merak ettim profilde :
http://img23.imageshack.us/img23/6096/sdc10627oy8.jpg
Böle görünüyor...
Detay olarakda şunları yazmış Ahmet bey .
angel eyes far
8000 kw x-zenon
ledli stop
ferrari flam korna
cizilmez 3 m cam filmi
monza karbon fiber açık hava filtresi
komple 51 lik düz boru+mss son susturucu.
5 cm eibach marka spor yay
kyowa racing 15 inç jant
nexen n3000 performans lastikler
evet bu eski arabam sattım.şu anda arabam yok bi sakıncasımı var arkadaşlar arabası olmayan foruma giremiyormu
ayrıca ben arabam demedim bu tür bi konuşmamda olmadı.dikkatli takip ederseniz olay sadece yazdıkları kelimeyle alakalı
yok sadece miniks sormuş sizde cavaplamadınız o nedenle profilinize kendi yazdığınız bilgilere baktık bizde . Ayrıca ne bu gerginlik ...
Yoksa Otomobiliniz var yok farketmez onemli olan forumda Otomobiller hakkında yorum yazan insanların Otomobiller hakkında bilgi sahibi olmasıdır .
var kendi takan turboyu vs. de evinin önünde ama cok merak ediliyorsa minikler soylemiyor, cok gordum onları kendi arabalarını motoru sokup takarken, en az paşaoğlunda uğraşıldığı kadar kendileride uğraştılar arabayla.
burda bir halt bilmeden insanları cekemeyip gıcık olup haklarında bos konusmakla olmaz bu isler, once onların ve onlar gibi bu işe emek harcayan hayatının 10 da 9 unu verenlerin yaptıgının 10 da 1 ini bile yapabiliyor olmak lazım... birinin emeklerine saygısızlık yapacaksan ledli stoptan son susturucudan fazlasını takabiliyor olman lazım, emek vermenin ne demek olduğunu bilmen lazım, karşındakini tanıman lazım. ötesi boş konuşmak
eyvallah bizimde başka bir amacımız yok zaten bildiğimizi paylaşırız bilmediklerimizide bilen arkadaşlardan öğreniriz,bunun ayıbı yok.
gerginliğim ise benim vurguladığım konu farklı bazı arkadaşlar daha farklı konulara geçmiş hiç alakası yok.her neyse yanlış anlaşılma olmuştur herhalde