sonuç neden yazılmıyor anlamış değilim??
Printable View
sonuç neden yazılmıyor anlamış değilim??
sonuç bellide video görmek istiyoruz
Davet için teşekkürler miniks"ler ama debriyajım daha gelmedi onu bekliyorum.Debriyajı taktıktan sonra görüşürüz insallah.Hoş akşam iyiyki gelmemişim benzin pompam bozuldu yolda kaldım :)
Video"yu görmek isterim açıkçası sonuç ne oldu diye...
rica ederim sana özelden telimi atıyorum sende bana yollarsan araya kimseyi sokmayız :)
her işte bir hayır vardır
acelemiz yok inşallah daha cok cıkar deneme yaparız
Doğru Pompa için bende bi Pm alabilirmiyim merak ettim
ne gizliymiş adı yazılmıyo:p maşallah hulka..
bosch tan şaşmıcan hacım.popa önemli :D
yillardir walbrodan dolayi kirilan hic araba gormedim, walbro bozulursa direk durur. hatta topu topu gordugum bozulan walbro da 100 tane de 2 tane falan. bende cok boschlara cok guvenmem, tek bosch hic kullanmam, bosch u hep walbro ile kullanirim cunku bosch 040 044 bozulacagi zaman once flow kaybeder, walbro gibi direk durmaz;)
eger walbro yetmiyecek bir araba ise dual walbro, yaris arabasi ise aeromotive kullanirim sadece.
işte durmasıde kötü bence flow kaybetmesi Korhan çift kullandığnı düşün mesela walbroyu Allah korusun basarken falan yapsa ciddi sonuçlar açar kanımca walbro sorunlu çıkıyor arada oda sinir bozuyor bana göre çok güvenemedim açıkçası:) bosch 044ü daha önce duymamıştım ama sen diyorsan doğrudur oda ilginç pompa rodajı vs var 20 saat 5 bar ve altı çalışacakmış vs vs:) bence güzel pompa
ya varya bi pompaya rodaj yok tu o da hayırlı olsun...
bosch 044 ve aeromotive cok ıı pompalar fakat bellı guclere kdr gereksız kalabılır. lean protectıon sız arac kalmasın:D benım pompam suan yetmıo mesela 5 yapınca safe moda gırıyo arac rahatım yanı:D
çiçek çiçek...