ne çok çekemeyen varmış bu ahmet len hilmiyi.
Adam dioki varsa deneyecek delikanlı adam gelsin denesin ben şimdiye kadar kımseye bılendıklerını gormedım kardeşim adam kendim için yaptım diyor arabamı her isteyenlede deniyor her denedıklerı adamıda gectıler videolarını ben çektim ac dedıgınız gc 8 ewet sulhı bılıoruz her sıkmadan sonra alt kapak acan araba sen hıc konusma o araba artık elın arabası oldu artı son ayarıyla bi deneyın bakalım ac nız ne oluyor gorelim subaru STDİ gibi kalacak deneyelim görelim bence lafla deil gelin görelim arabalarınızı bir telefon kadar yakınlar adamlar size![]()
Adamlar hem mütevazi her isteyenle istedikleri akşam cıkarıp deniyolar kimseyede bilendikleri yok..ama hala adamların arkadasından konuşuluyo..hulkaa başarılarr eziyoo adam delikanlı gibi geciliceğini bilsede deniyoo ama gecilmiyo nedense insanın güzelliği miniklerin kendi güzellikleri arabalarına yansımış MAŞALLAH kazasız belasız...neden acabaa bu cekememezlik. Galiba Çok Hızlı Ollmakta kötü...:
bir cinslik aldı başını gidiyor hayırlısı olsun ben 3500 metre işiyorum varmı daha fazlasını yapan çıksın karşıma
Samsa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)