aslında güzel bi diesel night fena olmaz :D
Printable View
aslında güzel bi diesel night fena olmaz :D
Çip yapın d4d lere bakalım bir önü açık gibi :D
02.saniyede kalkıyor 12.saniyede 100 km/h.10 saniye güzel sonuç :icon_tup:
lewoo
0-100 = 10.9 :D fabrika noktalamış olayı videoya gerek warmı
konuştuğum bir yaris sahibi var youtube üstünden ;) adamda hafif agresif map içerikli bi yazılım, direk filtre, kat üzerinde duran komple 60 lık düz boru ile dynoda 127hp aldı :heyoo:
fabrika gerçekleri yansıtmıyo olabilir sen bi video çek :icon_tup:
çipli D4-D ler furyasını ben başlatsam keşke ne kadar zevkli olur yaa :D ama artık güzel bi diesel roll night lazım dimi :D yada drag .. benim arabanın herşeyini seviyom roll de gitmiyo ondan gıcık alıyom işte :D bu arada 6 ileri şaka yapabilir bize belki ama mesafenin uzaması lazım biraz:D
2 nin sonunda başlayıp 12nin sonunda 100 üzerinde oluyor hemen hemen 10 saniye gibi saydım bende :) maşallahı var arabanın orjinal mi bu araç?
inan hiç denemedim ama istek üzerine deneyecem emin olun yalnız hep tek başıma deniyorum telefonu direksiyona sıkıştırınca böyle saçma bişey cıkıyo ortaya :D yan fln oluyo .. ama denicem yaa gerçekten bende cok merak ediyorum.. 60-100 80-120 gibi ara hızlanma degerlerine bakmak lazım ..
araç orjinal fabrikadan nasıl cıktıysa öyle .. 17 jantları ve 215-45 lastikleri biraz agırlık yapıyo sadece bide araç 175000de baskı balata bi kere 80000 kmde deişmişti sadece öyle handikaplarım var .. 10000er km de bir bakımlarını hiç sektirmeyince aynı saglıkla devam ediyo tabi .. ii bakmak cok önemli .. zaman olarakta 10 saniyeden biraz az gibi ama tabi 10 olması da cok iyi bi dger bu araç için .. bence burda tam süre 9 saniye ama sorun yok.. yeni bir debriyaj ve 15 sac jantlarla biraz daha aşagılara cekecegime inanıyorum bu süreleri..
Maşallahı var o zaman arabanın hakkaten gayet iyi hızlanması..
ha bu arada atıyorum bi roll yaptıgım zaman 80den başlayınca 140 gibi hızlara tırmanışı cok iyi zaman gayet normal bu hacim ve güç için ama 140tan sonra sanki o tork bi yerlere saklanıyo.. onu ortaya cıkarmakta saglam bi yazılım ve 60lık borularla mümkün olacaktır :D
Bu şekilde temiz bir arabaya zevkle yazılım yapmak ister herkes bende dahil.. :) Kazasız belasız sürüşler dilerim tebrikler tekrar