Yaklasık 2 ay önce gördüğüm bi videoydu karıstırıken neti yine denk geldi acayip gelmişti sizlerle paylaşıyım dedim yorumlarınızı bekliyorum ne vardır bu Doğanda?
http://www.dailymotion.com/relevance...19-2vites_auto
Yaklasık 2 ay önce gördüğüm bi videoydu karıstırıken neti yine denk geldi acayip gelmişti sizlerle paylaşıyım dedim yorumlarınızı bekliyorum ne vardır bu Doğanda?
http://www.dailymotion.com/relevance...19-2vites_auto
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
bencede lpg wardır we sıralı sistem değildir
hahah şaşırmamak lazım dogan 7.500 çeviriyo kesici yok ayrıca 2. viteste 100 yapabilir normal ama kayhan ın dediği gibi kaç yapması deil zamanı önemli
80-100 arası bitmek bilmedi. 8v arabaya devir çevirteceğine deveye hendek atlat daha iyi
4 ileri şanzımanım sayesinde bende 2 de 100-110 yapıyorm3 te 170
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bende eskiden kartal slx vardı bende 2 de 100 yapıyodumdevir kesici olmadığı için 2 de 8bin çevirdiğim de olmuştur
7800 devir civarında 100 görüyosunuz 2 de.. ama denildiği gibi 80den sonra 100 e çıkması 6-7 saniye sürer
![]()
orda bi kırmızı ikaz lambası yanıo yağ lambası o
ben de babamın eski arabası doğan l ile yapıodum bu 8000 cevirme işlerini her cevirdiğimde distributörü ve yağ pompasını ceviren dişliyi sıyırıodu direkman
sonradan çözümünü buldum tabi de şimdi anlatıp konuyu bulandırmayım....
subi & suzi
5te 220 gıder ama bır sırrı var![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ben 185 yapmıştım en sondevir 6000lerdeydi
220 yapması atmosferik imkansız uçurumdan da atsanben rampa aşağı basmıştım
+
doğan l ile slx motoru farklı yanılmıyosam,biri bloktan egzantrik biri üsttenben çok kereler 2de 100 gördüm ,sattığımda da hala sapasağlamdı motoru
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)