bağtıl inanclar yari$iyor :D
Printable View
bağtıl inanclar yari$iyor :D
hem çok para hem çok gereksiz günlük kullanılmaz
ona bile hgerek yok bence saglı sollu tripoval tabancaları koyucan keyfine bakıcan
estafurullah öyle bidüşüncem yok olsa burda bukdr konuşmam, sende bizi cahil sanma ama denemeyen insanlar degiliz yanlız nacizane düşüncem 2de gaz çekipte tekere gelemeyen gsxr olamaz die düşünüyorum, o makinada bişey wardır.. o yolda hiç gitmedim wideodan gördügüm kdrı ile yokuş biönden çeker olarakk sanada dezawantaj orası die düşünüyorum.. artı trafikte *****.. bence awrupa otobanı bu iş için daha müsait.. pm i atıyorum bilader..
ewet deneme, makas atma olayı o gece denerken biyerde miniksler makasa girmek zorunda kalmışlar trafik dolayısı ile olsa gerek.. baktım gider yapmıyan ciddiye alınmıyo cwp bile yazmıyolar:D
o akşam gsxr da gelir denersiniz moruk :)
ben bi tane k9lu arkı çagırıcam ztn:)
bu arada awrupa otobanında birsürü düzlük war neden düz yol degilde 2şeritli dar biyerde deniyoruz bilader?
kim kimle deniyo yine karışmış ortalık msupra felan adı geçti doymadımı busacılar ismail abiye yazık adam yoruldu artık eueheuheueh :)
canavar nickli arkadas bende motorcuyum ilk başta olmaz diyosun ama bence önce o arabalara bin öle atar yap msupra binince ben gecemiyeceklerini anladım :)bunu artık kabul etmek gerekiyor .. :D
ama diyosan güzellikle dostani deneme yapılsın o her zman işin en zevkli yanı ;)
lafla peynir gemisi yürümüyor dimi ismail abi msuprayı delerim msky ı gecerim vs vs vs.. nerde bu motorcular ?? bende motorcuyum ama yinede bugune kadar hic sana gider yaptıgımı vs vs görmedim yada ben şöyle gecerim böyle delerim vs vs.. anlamıyorum bu insanların neden cekememezligini tamam kardeşim geciyor mu geciyor.. tebrik et adam gibi cekil köşene ya... :ofk: