nzm 88 konya birincisi kupasınıda alnının teriyle aldı helal nazmi:icon_tup:
Printable View
nzm 88 konya birincisi kupasınıda alnının teriyle aldı helal nazmi:icon_tup:
eyvallah kardeşim saol zaten bilen biliyor bunlara bişeyleri anlatmak zorunda deiliz ben 88 model aracımla 2500 cc motorumla subruyu deldim geçtim yediremediler kendilerine şimdi 3 5 milyar harcayıp beni geçmeye çalışıyolar adama gulerler :D ama başardım kardeşim ufak işlerle buyuk başarılar yaptım 4 çeker subaru nerde turbolu bizim atmosferik CİĞERLİ MAKİNAMIZ NERDE BAŞ TAÇI bizim arabamızın CİĞERİ YeTER KANKA
kanka anam agladı bunlarla ugraşmaktan her sitede kavga ediyoruz nerden geçtim ben bunları allah kahretsin birdaha haddimi bilip kalkmıcam bu gebzelilerle :D ver coşkuyu adamları diorum horoz benim gebzede gidin kupanızı alın öle kalkayım adamlar yarın sırf beni geçmek için org yapıyolar hahaha :D neyse frend sorun yok bunlar gitsin parkta kumda oynasınlar
Dün Gebzedeydim ya ne Gebzeymiş :D Nüfusu neki o kadar typer var :D Diğer gaz arabaları saymıyorum.
Bu arada nazmi araban gayet güzel kardeş yakından gördük gidişini nos felanda yok sende helal yani ama ricam deldik deştik köfte möfte arabası felan yapma dostum abi tavsiyesi ;)
yarın nos sıkmıcaksıın heralde nazmi abi kupa gidicek diye tırstınmı yoksa :)
her açtığın konuda tartışma yaratma nazmi Klasmanın olmayan arabalarla kalkıyorsun geçilince deliriyorsun ya blader klasman meselesi sen 2 çeker 3,0 motorlarla dene 2,0 la dene ama kalkıp turbolarla hele hele 4 çeker bi turboyla denemen sonucu böyle olur geçmesi normaldir
kalkış videolarından da belli olduğu gibi senin araç gibi olduğu yerde patinajle zaman kabetmiyor. neyse şunu anlamanı isterim 88 model bir e30 a yapılabilecek tüm yüklemeleri yaptın turbo hariç son nokta da buda başarı dır hakkını yememek lazım.