işte bu arkadaşımda kesiciye girmeden vites attı zaten onu demek istedim... neyse tamam, güzel deneme oldu, zamanımız oldukça bol bol denicez...
Printable View
vts power.... :D
Yorumu yenı gordum..ben videoyu eklerım burdakı turbolu vtec ın sahıbı arda arkadasımızın eskı arabası onun ıcınde bı problem olmıyacaksa benım ıcın sorun yok.hee bıde egzos yazmışsın sadece son susturucu war artı stetmede ustunde ;)..arada nadir cıkar diyorum zaten demek sızın orda ole bı arac yokmus.
demek ıstedıım o kadar gecemez yazmışsınınz fakat ben ıkı stock aracın kalkıpta bırının
dıgerıne bu kadar fark attıgını bi cok kez gordum :)
profesor mevzusuna gelınce,herkez kendıne profesor:icon_tup:
eski vts kullanıcısı olarak diyorımkı vts power :D
maaşallah allah kaza bela vermesin cok guzel yuruyor
Yo üslüp bozuk deil ben bu cocuk yeni araba almış hevesle uğraşıyor videosunu koyuyor ediyor adamın konusuna gelip bi bende bakayım şu Vts nin gidişine diyen gider yapmış olmuyor ben ne yaptınız baktınızmı gidişine diyorum omu gider oluyor ? Alevli mevzuya gelince katılıyorum GİDEN ARABALARI çekemeyenler utansın.
Evet olmuyor. Aksam deneneceği belli olan bir konuda birde ben bakayım demesi gider olmuyor. Konuyada bakarsan Beyaz VTS & Beyaz Si yazdık eglendik güldük ama senin kemale laf sokma gibi bir hakkın yok bu samimiyetinde yok. VTS güzel gidiyor dendi orda yüklü araçlarla gidişinide gördük yüklü 106 ile yanyana güzel gidiyor stock vts. Fabrikadan ciğerli cıkmıs yada eski sahibi mıncıklamıs bilinmez orası ama güzel sesi var yürüyüşüde güzel. Bu arada benim arabam GİDEN ARABA değil gitmesede olur güzel alev atmıs onuda cekememişler :Deli: .Cokta umrumda değil RC gecmiş yanyana gitmiş sx gecmiş ben eve dönerkenki bütün stresimi atmısmıyım bitmiştir.
neyse bu 106 vts konusunu uzatmanın anlamı yok video eklenirse orda devam ederiz burdaki konu 106 yı gecen VTS. adam gecmiş gitmiş iyi yürüyor arabası. Ben videodan 106yı siyah sanıyordum meğerse 106 kırmızıymıs dün onu öğrendim
dostum tebrik ederim güzel deneme oldu senin aracının içide sökülmüştü,benim aracımın motorunda sibop ayarı bile yok sen aracıma dolu diyorsun :) neyse önemli olan birbirimizi tanımak ve eğlenmek ti bunuda en iyi şekilde yaptık VTS yide gördük Sİ yımızı da her ikisinede maşallah saygılar:icon_tup:
ya bu videodaki kırmızı değilmi dün bana kırmızı dediler. Ben siyah sanıyordum.